Vilken start på dagen!

Hej Hej <3


Vilken bra start jag fick på denna dagen! Jag är förvånad över mig själv faktiskt.
Vaknade runt 7 och gick på toaletten men valde att gå och lägga mig igen, vaknade tre timmar senare, klär på mig och tar faktiskt en promenad det första jag gör. När hände det senast liksom? Det var härligt väder, solen sken (det gör den fortfarande) men blåste lite kallt på vissa ställen, jag hade ont i ryggen men var ändå skönt att komma ut lite.
När jag kom hem var jag hungrig och faktiskt sugen på frukost så blev knäckemackor med kaviar och ägg. Att jag äter frukost händer liksom inte heller så ofta!
Men jag är nöjd!

Vad jag sedan har gjort sitter jag och funderar på, klockan är lite över 15 och jag vet inte riktigt vad jag sysslat med. Har förvisso fixat en tavla och packat in lite pärlor och fixat iordning i ateljèn men tiden går riktigt fort. Om en timme slutar Kjell, då ska han in på affären för att handla lite ingredienser till bland annat våfflor för det ska vi mumsa på ikväll!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Christoffer Holst bok "För oss är natten ljus" som snart är slut. Får se vilken det blir härnäst!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 333 visningar

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
ja är så dålig på att äta frukost, det går liksom i perioder hela tiden haha, åh lyssnade precis också klart på en bok, en sorglig och rolig känsla på samm gång, sorligt att den ena boken är slut, kul att välja ut en ny . Asså nu måste ju jag kolla upp boken du skrev om, undra om man kan ha en tvångstanke att man måste kolla upp varenda bok folk nämner , och eventuellt lägga till i sin läslista, i såna fall tror jag jag har den tvångstanken Jag bara måste kolla upp den haha XD <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju jättebra att du kollar upp, då missar du ju inga ev. gobitar! Vad är det för bok du precis lyssnat klart på ?
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Vad du är duktig som har tagit en promenad det är ju så skönt att få komma ut i solen och få lite vårkänslor. Jag är också väldigt dåli på att äta frukost😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det var riktigt skönt faktiskt =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229