När huvudet smärtar får kroppen arbeta!

Hej Hej <3

Återigen vaknade jag med huvudvärk från helvetet, jag är så sablar trött på detta men är bara minst 1.5 månad kvar - Tjohooo!
Har legat hela dagen i soffan och inte orkat gjort någonting. Men när det är såhär vill jag så mycket men huvudet orkar inte hänga med riktigt. Inte ens fokusera på pärlorna orkar jag.
Jag började möblera om istället. Vi har pratat ett tag om att möblera om igen och ställa tillbaka soffan där vi hade den när vi flyttade in. Så det började jag med idag, fick hjälp av Kjell med de tunga möblerna också. Alltid roligt när man möblerar om tycker jag, känns som man flyttat in i någon ny lägenhet!

Så fort jag var klar med detta satte jag igång Skilda Världar igen, börjar om från säsong 1 igen. Är väl typ 7-8e gången i ordningen jag ser serien =)

Vad har du hittat på idag?Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 392 visningar

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Du måste verkligen vara ett superfans av Skilda Världar så många gånger du sett serien. Jag minns att jag följde den när den gick.
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är min favoritserie =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Titta så bra det vart och ibland får det faktiskt bli så att man får fokusera på annat så att man tänker bort det onda det kan hjälpa
sweeetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja men precis, och så blev det bra resultat med.
nouw.com/frökenrödlök