Jag fick ett trevligt besked!

Hej Hej <3


Hur är läget med dig idag? Med mig är det faktiskt bra, vaknade utan huvudvärk vilket är så jävla skönt. Det gjorde jag igår också men på eftermiddagen kom den rejält. Håller tummarna för att jag får starta helgen utan någon smärta. Jag vaknade tidigt och kunde inte somna om i morse, därför beslöt jag mig för att tidigarelägga min morgonpromenad. Så 07.15, en timme tidigare än vanligt, var jag ute på en ärlig och uppfriskande, kall promenad. Det var så himla härligt!
Igår blev det en långpromenad på morgonen och samma långpromenad på kvällen tillsammans med Kjell! Ibland är det riktigt mysigt att promenera med honom för det är bland annat då vi diskuterar och pratar om massa bra saker!
Mitt csn har inkommit på kontot och jag har redan betalt några räkningar, ska snart fixa det sista, har inte så mycket räkningar vilket känns skönt men de ska ju betalas vilket fall som helst. Skönt att göra det direkt när pengarna inkommer tycker jag!

Det är fredag och helgen är på gång, så skönt. Har du några planer för helgen?

Igår fick jag ett trevligt besked, jag ska nämligen jobba några veckor i sommar. Några timmar på förmiddagarna i 4 veckor ca, på sambons jobb. Jag ska bland annat rensa ogräs, städa efter häckklippning och såna där saker som behövs göras. Jag ser fram emot det faktiskt, roligt att få jobba på Kjells jobb också även om jag kommer jobba mycket ensam! Jag är så glad att hans chef ville att jag skulle jobba hos dem, även om jag bara vill jobba deltid. Han vet om hur biverkningarna för behandlingen är och är okej med att jag om det sker, inte kommer till jobbet de dagarna utan kan jobba "ikapp" dem vecka 5 istället. Hur bra är inte det?! Det blir förmodligen 2 veckor innan Kjells semester och 2 veckor efteråt.


Var iväg till Laholm häromdagen och köpte dessa vackra "krukor" (det jag ska ha dem till iaf) för att plantera mina palettblad i. Så fina och billiga, på Laholms Handelsauktioner partier Åååå sååå billigt var det 50% rea på både loppisdelen och deras vanliga avdelning.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 337 visningar

Gillar

Kommentarer

Annica,
DEt gör ju så otroligt mycket att veta hur sommaren blir. Att veta vad man ska göra, när och sådant.. 😊 Min sommar är fortfarande rätt osäker - pga Coronan..
annicama.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Planen var att inte jobba alls, men eftersom sambons chef är så förstående så fixade han lite iallafall =)
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Skönt å få räkningarna överstökade eller hur 😊 ja betala hyran mejas försäkring Mm så är mer än nöjd 😊 skönt o inte ha huvudvärk ja e förkyld igen bihålorna e fan värst de värker så rädd de ska bryta ut helt snart bläää
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Läste det, inget roligt att vara förkyld, hoppas att det går över fort =)
nouw.com/frökenrödlök