Yeeeeej ... massa till bröllopet!

Heej Heej Heeej! (Som Anders Timell i Äntligen Morgon/Mix Megapol säger när han startar sporten varje morgon)

Då hade vi helg här. Solens strålar hittade in genom fönstret imorse, jag väljer självmant att inte dra ner rullgardinen för då finns risk att jag sover för länge. Nu vaknade jag av mig själv innan sju och klev faktiskt upp och vet ni vad jag var ensam om att vara vaken då! Jimmy låg fortfarande kvar och sov och det var verkligen kors i taket. Han går ALLTID upp tidigt annars och jag sover till 9-10 .. men även om han faktiskt traskade upp 20 minuter efter mig så hade jag ändå 20 minuter i min ensamhet :)
Vi har vart en sväng på Pingstkyrkans loppis och hittat lite skojjigheter inför bröllopet och så har vi planerat och diskuterat hur våra "save-the-date-kort" skall se ut och material till dessa skall vid löningen införskaffas för att skickas ut i Maj då det är 1 år kvar :) Vi vill ju förbereda, förvarna och hoppas att alla våra gäster kan komma.
Jag lade en beställning på massa pärlor också - en gigantisk beställning. En från panduro som hade 30% rabatt och där passade jag på att köpa minipärlor för att prova dessa också, när vi ändå hade beställt lite dekorationer till inbjudningskorten. En beställning med hinkar med massa vita och svarta pärlor beställdes från Centralshoppen då jag tycker dem är billiga och har snabb leverans. Nu ser jag fram emot mina leveranser!

Idag hade vi tänkt att gå igenom allt vi redan köpt inför bröllopet så vi kan bocka av saker och ting från våra listor. Lånade en jättebra Bröllopsbok på bibblan igår med massa bra ideer, tankar, funderingar och fakta/hjälpmedel osv.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer