www.matsmart.se

Jag berättade kort i några inlägg sedan att vi testat www.matsmart.se och idag kom paketet.
Jag reagerade på att Jimmy cyklade iväg till jobbet väldigt mycket tidigare idag men trodde det var för att han hade saker att förbereda, efter ett tag kommer han hem med paketet från www.matsmart.se som han hade hämtat ut på Schenker när han ändå var snäll och lämnade in ett paket åt mig där.
Det var en ganska tung låda, men med tanke på vad vi hade beställt förstår jag det. Det blev iofs samma konkande som det skulle blivit från affären då Jimmy fick cykla och hämta det men priserna var betydligt mindre där än i affär. Jo, kruxet är att det var kort datum på sakerna, eller gamla/nya förpackningar men så länge det är torrvaror spelar det ju mindre roll anser jag! Bra sätt att även kunna utnyttja långtgående varor istället för att slänga dem.
Helt fullpackad var inte denna lådan men vi fann inget mer av intresse i butiken så vi valde detta. Just nu kan man få en full låda upp till 20kg för ENDAST 49:- i frakt och det är BILLIGT! Vårt blev väl cirkus 10kg och vi betalade ändå 49:- så passar på :)
Det blev lite M&Ms kulor, Lion och mörk choklad för ett par kronor, makrill, goda barer, jordnötssås, saft i massor (älskar att sodastrema dessa), såser m.m. I butik skulle detta kostat 648:- men vi betalade 301:- (om jag minns exakt) så man spar pengarna och man gör bra för miljön med tanke på att maten inte slängs! Jag kommer kika in där flera ggr och hoppas göra bra fynd - har du testat www.matsmart.se nångång?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 19 visningar

Gillar

Kommentarer