Wooopp Wooopp!!

NU ÄR DET TA MIG TUSAN PÅ RIKTIGT!!! Jag har bokat flygresa till Ida <>
För ca 2000:- kommer jag från Göteborg till Luleå (blir där hämtad, då Ida bor i Piteå) och sen från Luleå till Alvesta en vecka senare. Det var rätt billigt med tanke på att jag härifrån (Växjö) annars hade fått betala 5-6000:- (bara på flyg)
Vi har fått semester vid tiden jag skall åka så vi åker hem till Jimmys syster i Göteborg på fredagen innan och spenderar tiden hos henne, Lisebergsbesök och sånt kul och på måndagen åker jag till Idaaaaa och stannar 1 vecka. Så underbart glad jag är!! Att äntligen få träffa denna fina tjej alltså - jag är i ett lyckorus!! Får nästan nypa mig i armen. Och så skall jag få komma till Norrland och se hur dem har det. Woop Woop!!
Detta tack vare finaste sambon som ger mig detta i för tidig 30års present <> Helt underbart att fylla 30 ju - får två resor jag ALDRIG kommer glömma. Att få träffa Ida är en av mina drömmar som kommer få uppfyllas (och redan om ett par-3 månader) och så skall jag tillsammans med världens bästa mamma och lillasyster få spendera en vecka på Malta... TACK älskade föräldrar <>
Fyller inte förrän i Aug - men så roligt att få reda på detta tidigare så man har nåt kul att se fram emot!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer