What a night ... ^^

Hello my lovely birds!
Pigga och glada denna underbara lördag? Kan väl tänka mig det. Jag mår i vanlig ordning väldigt bra. Hade en underbar kväll igår tillsammans med familjen.
Kjell kom hit runt halv fem ungefär och då hade jag precis påbörjat kvällens meny. Vid sextiden kom mamma, pappa och syrran och första mötet med Kjell blev lyckat.
Vi åt tacos och hade det trevligt, samtalen löpte på och som vanligt när jag kommer ihop mig med familjen så blev det ett å annat skratt.
Det blev några glas vin (jo, jag dricker lite grann, köpte ett gott vin som blev ännu godare med lite fruktsoda i ;) och ett par glas baileys, yummie!

Dem stannade här några timmar och det kändes trist när dem gick, men jag tycker kvällen flöt på bra och det kändes bra att min familj fick träffa min nya kärlek och dem gillade honom och han gillade dem - perfekt!
Även om det självklart är vi som skall gilla varandra så underlättar det och är roligare om man går ihop med ens föräldrar också och det måste jag säga utifrån vad jag kände igår så går Kjell och familjen ihop! Roligt.

Hade köpt alkoholfritt vin från systemet också - Jordgubbsdryck som är så gott och skulle öppna en av flaskorna och bestämde mig för att göra det ute på verandan eftersom korken från första flaskan som pappa öppnade sköts rätt upp i taket och det blev en rejäl skjuts där också för den flög rätt in på grannens hus och ner på deras trädgård - piiiinsamt!

När familjen lämnade oss, kröp vi upp i sängen och kollade lite film och somnade. Första gången han sov hos mig och det gick bra i min lilla säng, riktigt mysigt! Idag har vi ätit frukost, rensat avlopp, diskat och vart på stan och handlat sängkläder till Kjells säng! Nu har han kört hemåt och jag skall strax också köra dit.
Han behövde åka i förväg för att tända i hans föräldras panna då dem är bortresta och med tanke på att jag skall köra hem på Måndag måste jag ju ha min egna bil.. Det blir ändå en ganska bra lösning såhär.
Så nu skall jag avsluta detta inlägget som blev ganska långt, packa det sista jag skall ha med mig och sätta mig i bilen med solglajjerna på och musiken på högsta volym och kötta party hela vägen till Hylte.

På återseende och ha en trevlig lördag!!
Emelie och Mållgan myste med en öl ^^

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer