Vi!

Har någon sett den svenska filmen Vi med Gustaf Skarsgård, Anna Åström och Rebecca Ferguson?
Ny, den kom nu i år, 2013 och handlar om kärlek.

Jag citerar från MovieZine.se "Lärarna Ida (Anna Åström) och Krister (Gustaf Skarsgård) möts på jobbet och faller platt som en pannkaka för varandra. De flyttar ihop och allt är guld och gröna ängar tills Idas väninna tillika kollega Linda (Rebecca Ferguson) börjar ifrågasätta relationen och Kristers kokande svartsjuka börjar uppenbara sig. Men trots att det allt mer dysfunktionella förhållandet åker på smäll efter smäll, klänger sig paret fast vid sina stormiga känslor." Jag blev riktigt chokad över hur öppna dem faktiskt är i filmen. Sexuellt alltså, dem gömmer ingenting åt fantasin och jag tycker inte det är vanligt att i svenska filmer få se så mycket som man får i denna.
Men sen blev jag förvånad om hur filmen är. Det är chockerande att se och jag undrar om detta sker i verkligheten också? Ja, det borde det väl göra med tanke på hur samhället och världen ser ut.
Manipulativ och någon som inte vet om hon är i fantasin eller verkligheten.

Först blev jag så arg på honom, för man beter sig verkligen inte på detta sättet men sen undrar jag liksom lite kring henne. Vad är det med henne? Nej, hennes konstiga fantasi/verklighet skall inte göra att han blir som han blir men ändock.
Jag tycker du skall se den om du inte sett den och sen kan du väl ge mig lite ord om vad du tycker om den. Du kan se den gratis här (men det krävs nog en inloggning, det kostar dock ingenting att registrera sig)
Det var väldigt roligt att äntligen få se Rebecca Ferguson (Anna från Nya Tider) igen. Bra skådespelare men jag föredrar henne som blond =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer