Visst älskar vi rabatter?

Räcker du upp handen när jag frågar om någon gillar rabatter? Tänkte väl det, då skall du verkligen fortsätta läsa. Brukar ni kolla upp eventuella rabattkoder innan ni lägger klart er order?
Inte?! Det var dumt, för ute på internet finns måååånga rabattkoder att utnyttja för att göra ditt köp än mer billigare.
Gratis frakt, en extra gåva, någon procent billigare osv. Jag kollar ALLTID för att slippa betala fullpris. Får man gratis frakt är det ännu roligare att handla för oftast är det frakten som gör att man väljer att inte handla, iallafall om man frågar mig.

Jag tänker inte rabbla upp alla sajter det finns med diverse online-rabatter men jag kan ju tipsa om en för att ni som inte brukar leta rabatter kanske hittar nån som passar er vid nästa köp. Så, kolla in på rabattkoda.se vid nästa beställning och sök efter din butik, vem vet, kanske får du 20% rabatt på en vara, gratis frakt eller nånting extra vid beställning. Det kostar ju aldrig nånting att utnyttja en rabattkod så vad har du att förlora? Till er som brukar utnyttja rabattkoder - hur hittar ni era koder?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer