Vissa dagar är ju mindre bra alltså!

Hej Hej!

Det har vart lite många dagar där jag är depp nu den senaste tiden.
Inte så konstigt egentligen med alla oro, ångest och rädsla inför allt som sker men jag orkar inte ha det så! Jag vaknar och känner att allt är bra men så plötsligt smäller det negativa till och jag orkar inte ta mig för det jag egentligen vill göra.
Ingenting är roligt. Jag har suttit ca 1.5 timme i ateljen och skapat men plötsligt fick jag bara känslan av att det inte är roligt. Jag vill göra någonting annat. Så tänker jag att jag kan ta mig för ett annat pyssel men det känns inte heller bra. Läsa, kolla tv, dansa, ta en promenad, ta hand om disken osv. Nej, ingenting är roligt. Idag kan det dock bero på att jag är låg på energi då jag vaknade med rätt rejäl huvudvärk som inte riktigt vill ge med sig. Så kanske borde försöka ta mig ut och gå iallafall för jag vet ju att smärtan kan försvinna efter en promenad. Men så har jag ingen bra podd att lyssna på och musik tilltalar inte. Och jag har inte ekonomin till att koppla på min ljudboksapp, vilket jag helst hade velat göra för att kunna lyssna när jag går. Suck!
Idag är livet inget vidare alltså!
Hoppas det är bättre med er <3

Delar en av mina favoritbilder som togs för 1-2 år sen =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 396 visningar

Gillar

Kommentarer

Paulina
,

Det är det som är så tråkigt med depression( även om du kanske inte har det. Vet ejk) är att man inte orkar göra det man egentligen vill eller man orkar inte.

Hoppas du får luften tillbaka. Fin höstbild

FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Depression vill jag inte påstå utan mer deprimerad eftersom det inte är varje dag (som tur är) men det är så jobbigt eftersom jag inte kan sluta tänka på vad komma skall och vad jag vart med om.

nouw.com/frökenrödlök
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det låter som en depression så härjar i din kropp. Hoppas att du snart återfår energier för att kunna hantera situationen

nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Depression vet jag inte men deprimerad är jag åtminstone, cancerutredningen jag går igenom påverkar mig negativt, mitt psyke har kraschat!

nouw.com/frökenrödlök

Det är hemskt när man hamnar i sådana där känslor och situationer som du beskriver. Jag vet hur det ör när man blir låg och alla känslor som verkligen kraschar i ens inre.

www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Ja, det är inget roligt! Det är så mycket oro inför utredningen som påverkar mig.

nouw.com/frökenrödlök
Madde,

Sådana dagar är inte roliga. Bara du inte fastnar i det, men upplever inte dig som en negativ människa. Snarare tvärtom. Du har haft så mycket runt omkring dig så det hade varit konstigt om du inte hade dina jobbiga perioder. Tänker inte komma med goda råd då jag själv blir väldigt provocerande av det då livet inte är på topp 😊 Men du vet vart jag finns ifall du vill få ur dig något.

www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Ja, det är just detta som påverkar mig. Därför jag tagit ledigt från skolan och inte skriver in mig på AF, för att det jag gått igenom/går igenom påverkar mig enormt. Det är svårt att låta bli! Tack för din sista mening, många tror att de vet vad som är bra och ska komma med saker och ting, men allt funkar inte för alla.

nouw.com/frökenrödlök
Elina,

Jag tror att de flesta har sådana dagar då man inte har lust att göra något. Hoppas att du mår bättre med ångesten och oron, håller tummarna för att utredningen går bra♥️

detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Jo men absolut men när det händer saker och har saker framför en som påverkar är det inte lätt ..

nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,

Visa dagar är såna bara. Det är bara att acceptera det & hoppas på att nästa dag blir bättre.

Så jag hoppas att din fredag känns bra 🤗❤️

nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Jo såklart, det går inte göra så mkt åt det men är ändå jävla jobbigt när man har nånting jobbigt framför sig.

nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.
Mirre,

Så känner jag också ibland och även med studierna att jag drar på mig studielån och att jag bor i mindre stad kanske inte får jobb i slutändan osv osv osv, men i bästa världar löser sig allt för oss

sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Det är dock inte det som påverkar mig, men kan förstå om du känner så!

nouw.com/frökenrödlök
corkystyle
corkystyle,

Jag brukar säga att man måste ha sämre dagar för att fullt ut kunna uppskatta de bra dagarna man har. Hopas du mår bättre snart!

nouw.com/corkystyle
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
keereweer
keereweer,

Usch! Vissa dagar är man bara rastlös i kroppen! Hoppas det blev bättre!

nouw.com/keereweer
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Ja, gårdagen kändes direkt bättre.

nouw.com/frökenrödlök
Kamilla,

Jobbigt när man hamnar där men jag har fått lära mig att det inte är farligt utan en känsla som man behöver gå igenom. Men när man varit i den en stund lämna den och försöka aktivera sig med något igen. Promisar eller miljöombyte sägs funka bra

kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,

Det sägs funka bra, men dock inte för alla och inte alltid.

nouw.com/frökenrödlök