Vill ni höra?

God eftermiddag mina kära läsare!
Vad roligt att ni håller er kvar trots den dåliga uppdateringen!
Jag har inte orkat sätta mig vid datorn sedan senaste inlägget, tyvärr! Mått riktigt dåligt och vart trött på dagarna och nu i helgen har vi haft besök från Öland som åkte hem för en liten stund sen. Därför jag inte skrivit. I fredags em kom Jimmys föräldrar hit och i åt gott och hade trevligt. Vid 9-tiden gick jag och lade mig eftersom jag jobbade natten. Kom hem vid 5-tiden på morgonen och gick och lade mig,somnade dock inte förrän vid halv sju ungefär. Upp vid halv tio ungefär, käkade frukost och sen begav vi oss på roadtripp tillsammans.
Vi besökte tennisstadion i Båstad samt Fyndladan och så käkade vi goa våfflor. Sen for vi vidare emot Tylösand för vi ville ta ett dopp i havet men det var så mycket folk att några parkeringar inte fanns så vi struntade i det. Åkte till Falkenberg istället för att överraska mamma och pappa. Dock var dem inte hemma så vi åkte hemåt Älmhult istället. Stannade i Halmstad för lite mat och sen ett stopp i Strömsnäsbruk för lite godisinhandling :)
På kvällen åt vi gott och jag var uppe några timmar längre än vanligtvis eftersom jag var ledig ;) Klockan ringde relativt tidigt igår morse för vi hade bokat plats på Hököns loppis. Där stod Jimmy å jag och sålde väldigt bra faktiskt. Bästa loppisen vi stått på. När vi kom hem käkade vi grillad middag ute på gården i underbart väder och tog kvällsdopp i Virestad sjön. Årets första dopp! Underbart.
Jobbade i natt igen så gick å lade mig ganska tidigt igår.
Idag skulle jag försöka sova till iallafall 12 men gick sisådär. Grannens hus renoveras så det bankas och hamras och låter väldigt mycket så jag stördes rejält av det, gick upp vid 9 .. och nu är jag nästan nyss hemkommen från Lönsboda där vi vart på spelmansträff. Jimmy är kvar och spelar och sjunger med de andra 27 gamlingarna medan svärföräldarna har åkt hemåt Öland. Här sitter jag ensam och somnar snart ...ZzzzzZzzz.... Elva nätter kvar .... ;)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer