Vill klargöra en sak!

Nu vill jag bara klargöra att jag INTE ÄR GRAVID!! Förstår inte riktigt vad folk får det ifrån bara genom att läsa att jag har ont någonstans!
Jag har på senaste tiden fått både kommentarer på facebook och här i bloggen om att jag skulle kunna vara gravid för att jag mått illa, haft ont i ryggen eller huvudvärk.
Jag förstår inte riktigt vad i mitt mående som gör att jag skulle kunna vara gravid? Får man inte vara sjuk/må dåligt längre utan att folk skall spekulera i en graviditet?
Är det för att ni anser att jag har ett bra liv nu? Börjar närma mig trettio? Bor i en trea där barn får plats? Har ett trivsamt jobb? Eller vad är grejen?

Jag tycker det är väldigt respektlöst att spekulera kring huruvida någon är gravid eller inte. För vet ni bakgrunden till saker och ting? Har ni någon koll alls?
Ni skriver till en person att hon kan vara gravid för att hon mått dåligt ett tag - men har ni nånsin tänkt på att person bakom kanske tar illa vid sig? Personen kanske VILL få barn men inte KAN?! Vem vet, tjejen ni precis påpekat som eventuellt gravid kanske precis genom gått ett missfall? Det kan finnas många orsaker bakom som gör att en person blir ledsen över ett sådant klumpigt uttal.

Jag har aldrig fått något missfall och vad jag vet har jag heller inga problem med att bli gravid då jag aldrig blivit det så för min del ligger det inget sådant bakom men jag tänker på andra!
Jag ber er att tänka er för nästa gång någon sådan tanke ploppar upp i skallen på er!

Jag vill kunna få må illa, kunna kräkas och klaga över huvudvärk öppet både på fb och i bloggen utan att folk genast skall kommentera - är du gravid?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer