Vill du prova en vibrator?

Många av er där ute vill gärna prova att utforska sig själv och sin njutning med hjälp av sexleksaker.
Men vågar inte riktigt eller vet med sig att dem har problem. Att det gör ont och svider vid penetration exempelvis.
Jag tycker det låter som en hemsk åkomma och tycker synd om er som lider av det men ni skall ju kunna få njuta ni också.
En del kan ha något som kallas "brinnande vulva" (eller Vestibulit som det också heter) som innebär att det just det, smärtar vid samlag exempelvis.
En del kan även ha ont oavsett om man blir penetrerad eller bara går omkring på stan eller sitter i soffan och kollar på tv. Ett tips som kan hjälpa till om ni vill njuta med lite leksaker är att ni införskaffar er en ladyfinger.

Det är en massagestav som är gjort i hårdplast med vibrationer. Ganska liten men behändig. 13 cm lång och 2,3cm bred på bredaste stället. Den har en utformning som gör det lätt för den att glida in och för att du även lätt kan stimulera klitoris. Använder du dig av ett bra glidmedel för ändamålet så är det bra friktion på staven och det gör att smärtan minskar än om du tillexempel använder en stav gjort i jellymaterial. Vilket glidmedel som passar för vem är individuellt såklart, för en del föredrar vattenbaserade medan andra tjuter högt av att det svider vid användning, men generellt är det ett silikonbaset glidmedel som är det bästa.
Dessutom är Ladyfinger en bra nybörjar stav för dig som aldrig provat men gärna vill prova. Dels för storleken, den skrämmer inte någon men dels för priset. Många vill lägga så lite som möjligt när dem är osäkra för att sedan kosta på sig mer och bättre produkter sedan.


Ladyfinger och RFSU Silk Glide finns på Easylover.se
Rätt billigt om ni frågar mig!
Glidmedel funkar givetvis med andra leksaker av alla material samt med din partner.
Men funkar finfint till massagen också och då inte enbart den sexuella massagen.
Visste du förresten att ett silikonglidmedel är bra för nariga och torra händer eller om du har ett gångjärn på en dörr som gnisslar?
Dessutom funkar det fint på bildörrar som lätt fryser fast på vintern. Bara smörja in med nån droppe av det dryga medlet på listerna och så fryser inte dörren lika lätt. Perfekt.

Om ni dessutom anger rabattkod BETA24 när ni lägger ordern får ni 10% rabatt på HELA ordern.
Easylover skickar ALLTID i diskreta förpackningar och GRATIS!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer