Vill du också ha gratis presentkort?

Hej Hej!

Jag skrev lite kort häromdagen om att jag besvarar enkäter som jag nyligen har bytt in mot presentkort på Gekås. Då hade jag uppnått så pass mycket poäng att jag kunde få ett presentkort på 500:- och valde då Gekås eftersom jag snart åker dit. Igår kunde jag växla in ytterligare 300:- som jag också valde på Gekås.
Så här enkelt är det! Jag får enkäter i olika längd som handlar om olika saker, jag besvarar dessa och får olika poäng för varje. När jag har tillräckligt med poäng så växlar jag in detta till ett superpresentkort (finns dock mycket andra saker man kan "köpa" i panelbutiken om man inte vill ha presentkort). När jag fått mitt superpresentkort på mailen (går på några sekunder) så går jag in på hemsidan och löser in mitt presentkort och kan då välja mellan hundratals olika kända butiker där jag vill ha mitt presentkort. Som jag nämnde har jag valt Gekås och har nu 800:- att shoppa loss för i varuhuset utan att det har kostat mig någonting mer än tid på att besvara enkäterna.

Vill man få poängen fortare kan man bjuda in sina vänner att också börja besvara enkäter och då kommer man snabbare upp i de poängen man vill ha. Så om du har lite tid över då och då, lust att besvara simpla enkäter och få presentkort gratis för detta så tycker jag absolut du ska bli medlem på M3Panel <-- och gärna genom min länk så får jag lite extra poäng som sagt!! Taaaack <3


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer