Vill du bli min träningskompis?

Vill du hjälpa mig att förändra mitt liv? Vill du bli min stöttande kompis? Vill du bli min träningskompis?
Är du som jag, trött på att se ut som du gör, trött på att väga tresiffrigt men har svårt att låta bli godiset, kakorna och glassen och svårt att få i dig mat överhuvudtaget? Och den där motionen som är så viktig är väldigt bortblåst?
Åh, då är vi rätt lika minsann!

Har du svårt att ta tag i saker och ting trots att du vet att du gör det för en bra sak? Är du som mig som vill börja lågt och sakta men att iallafall göra någonting och vara stolt över det? Kan du inte hjälpa mig då?
Kan vi inte göra nånting tillsammans då?


Det måste ju vara mycket roligare att göra någonting tillsammans? Att kunna stötta varandra att inta ta den där godisbiten mitt i veckan, att hjälpa till och peppa att man äter lunch när man kommer hem från jobbet osv. Det kanske är en sådan jag behöver i mitt liv, som är precis som jag, som kan stötta och peppa mig?
Man behöver inte bo i samma stad (även om det hade vart det mest roliga) när man ha så mycket bra via internet.
Bara det att man har en som går samma väg som en själv - som man kan prata med om det mesta. Någon som man kan få peppa genom några få ord. Någon som man kan gnälla med för att man är sötsugen men istället måste ta en frukt eller något annat. Ja, jag tror ni fattar vart jag vill komma!

Det behöver inte vara avancerat. Inga träningsappar, inga 2-timmars gympass flera ggr i veckan. Utan lugna steg i vårt egna tempo. Så länge vi gör nånting är 20-30 minuter promenad jättebra :) Ingen hets, det är okej med misslyckande, ge inte upp bara! Inga pekpinnar på att man borde äta detta och inte detta och göra si/så osv...

Snälla, om du känner igen dig - hör av dig!! Please! Jag vill ha en förändring och jag vill göra denna förändring tillsammans med dig!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer