Vilket JÄVLA företag jag jobbade på då!

Jag ringde facket jag var med i när olyckan hände 2007 för att prata med dem gällande arbetsskadeanmälan. Jag gjorde en sådan i arbetet då foten skadades under järnklumpen eftersom min kollega som var skyddsombud sa åt mig att skriva en. Men företaget har inte skickat in den till försäkringskassan vilket dem borde ha gjort.
Jag ringde FK och kollade - men ingenting på mig fanns där! Jaha?! Ringde då tillbaka till han på facket då han bad mig göra det och berättade hur det låg till.
Han skulle på semester men när han kom tillbaka skulle han ringa mig och så skulle vi göra en ny anmälan via telefonen som skulle skickas till FK. Tur man kan göra det i efterhand trots det gått över 7 år. Har skrivit ner allt här i bloggen från den tiden så det är ju också bra - för minnet kärvar ju en del ibland.
Nu gäller det dock att leta fram sjukintyg/läkarintyg/kvitton och sådana saker för läkarbesök/besök på vårdcentral m.m så man kan söka ersättning! Så får vi se vad som händer (och fötter ;)) Det är tur att jag fixade en fullmakt så Jimmy får hämta ut medicin, stackaren får även hämta ut paket och sådana saker eftersom jag helst inte sätter mig i bilen och kör själv. Fick göra det till sjukhuset och jag är glad att vi har automat för använde bara foten vid två tillfällen och det var när jag tryckte in handbromsen :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer