Vilken start på dagen!

Hej Hej <3


Vilken bra start jag fick på denna dagen! Jag är förvånad över mig själv faktiskt.
Vaknade runt 7 och gick på toaletten men valde att gå och lägga mig igen, vaknade tre timmar senare, klär på mig och tar faktiskt en promenad det första jag gör. När hände det senast liksom? Det var härligt väder, solen sken (det gör den fortfarande) men blåste lite kallt på vissa ställen, jag hade ont i ryggen men var ändå skönt att komma ut lite.
När jag kom hem var jag hungrig och faktiskt sugen på frukost så blev knäckemackor med kaviar och ägg. Att jag äter frukost händer liksom inte heller så ofta!
Men jag är nöjd!

Vad jag sedan har gjort sitter jag och funderar på, klockan är lite över 15 och jag vet inte riktigt vad jag sysslat med. Har förvisso fixat en tavla och packat in lite pärlor och fixat iordning i ateljèn men tiden går riktigt fort. Om en timme slutar Kjell, då ska han in på affären för att handla lite ingredienser till bland annat våfflor för det ska vi mumsa på ikväll!
Nu ska jag fortsätta lyssna på Christoffer Holst bok "För oss är natten ljus" som snart är slut. Får se vilken det blir härnäst!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 333 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Härligt 😊😊
nouw.com/sandrasjoberg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
MissJohansson
MissJohansson,
VIlken fantastisk start på dagen du fick! Underbart! Jag har ju turen att ha en vovve som måste ut på morgonen oavsett väder men man klagar absoult inte i detta vädret. Heja dig! Stor kram!
nouw.com/missjohansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då får du ju gratis motion =)
nouw.com/frökenrödlök
Du som gillar att pyssla med pärlor och sådant, har du provat såna där pärltavlor. Inte alltså med "vanliga" pärlor utan små som man följer ett mönster med olika koder på? De är med en lite medföljande "stav" typ blir jättefint. Min mamma sitter med sådant och gör olika tavlor och liknade tänkte på dig när jag såg det 😊. Gud så gott att äta våfflor tillsammas 😊.
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag har sett många göra sådana, men aldrig testat. Jag är så inne i mina pärlor så vågar inte testa just nu för risken är att då måste jag köra massor med sådant också. Det har jag inte råd med. Hahaha =)
nouw.com/frökenrödlök
Paulina
,
Morgonpromenader är så skönt ju. Bra gjort 💪🏻 Extra gott med frukost sen 😊 Så härligt att det börjar bli ljust på mornarna nu 🌸
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det underlättar verkligen när man vill gå upp =)
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin,
Men åh. bästa startem på dagen ju. Morgonpromenader är underskattade av mig, måste börja igen. Vissa dagar är bara så där där det känns som att man inte gjort något vettigt. Tiden har liksom bara gått.... Jag vet inte, jag gillar inte riktigt den känslan som det ger. Barnen fick våfflor ikväll men jag jobbade så jag missade dom. Undrar om man kan "ketofiera" våfflorna.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det borde man väl kunna, så du också kan njuta av lite våfflor 😃 Jag har ju alla möjligheter i världen att få till morgonpromenader varje dag, jag vill. Hoppas vädret får mig ut =)
nouw.com/frökenrödlök
charlottelinden.se,
Låter helt underbart! Att gå ut och ta en promenad tidigt gör verkligen att man blir på så mycket bättre humör resten av dagen. Borde också bli bättre på det 😊
charlottelinden.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag önskar jag kunde starta dagen så varje dag 😉 Eller med lite hemmaträning. Jag har ju alla möjligheter i världen nu när jag går hemma =)
nouw.com/frökenrödlök
keereweer
keereweer,
Åh, jag har haft liknande dagar denna vecka men det är för att det är sol och vår ute nu tror jag! Hoppas du får njuta av resten av veckan lika mycket! <3
nouw.com/keereweer
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det tror jag säkert! Det är ju så underbart väder =)
nouw.com/frökenrödlök
Jessiekaos
Jessiekaos,
ja är så dålig på att äta frukost, det går liksom i perioder hela tiden haha, åh lyssnade precis också klart på en bok, en sorglig och rolig känsla på samm gång, sorligt att den ena boken är slut, kul att välja ut en ny . Asså nu måste ju jag kolla upp boken du skrev om, undra om man kan ha en tvångstanke att man måste kolla upp varenda bok folk nämner , och eventuellt lägga till i sin läslista, i såna fall tror jag jag har den tvångstanken Jag bara måste kolla upp den haha XD <3
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju jättebra att du kollar upp, då missar du ju inga ev. gobitar! Vad är det för bok du precis lyssnat klart på ?
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Vad du är duktig som har tagit en promenad det är ju så skönt att få komma ut i solen och få lite vårkänslor. Jag är också väldigt dåli på att äta frukost😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det var riktigt skönt faktiskt =)
nouw.com/frökenrödlök