Vi skänkte våra armband!

Haj på daj!

Jag har kontakt med en fotograf i Hjärnarp och haft i några år, minns inte hur jag kom i kontakt med henne men strunt samma. Hon anordnar varje Oktober en dag där föranmälda får komma och fotograferas gratis (och de får X antal bilder) utifrån ett specifikt tema som fotografen styr upp, allt för att få in pengar till Cancerfonden. De som kommer och bli fotograferade skänker nämligen en slant till hennes insamling som tack och det kommer in pengar på annat håll också. Ett roligt och fint initiativ för att samla in pengar tycker jag! För några år sen tyckte jag temat passade mig och min syster, det handlade nämligen då om Min hjälte och man skulle ta med sig någon som betytt mycket och påverkat på olika sätt utifrån perspektivet på just hjälte. Jag ser syrran som en hjälte som hjälpt mig i mångt och mycket och därför bjöd jag med henne dit. Det var en speciell dag och mycket trevligt. När vi lämnade fick vi varsin goodiebag som fotografen hade fixat ihop av olika sponsorer. Inte nog med att vi fick en fotografering och bilder gratis, vi fick även en goodiebag - lycka.

I år är temat glädje, konfetti och dans och jag hade mer än gärna vart med. Så roligt tema! Och för en bra sak givetvis. Men, jag och Viktor är med på ett litet hörn för i år står nämligen Epilepsikampen med som sponsorer då vi har skänkt ett antal armband till dessa goodiebags jag tidigare nämnt.
Vi som håller på med olika välgörenhetsprojekt bör hjälpa varandra tycker jag och därför frågade jag henne om vi fick vara med i år, vilket togs emot med glädje! Så, alla som närvarar under dagens fotografering som hon håller i får med sig en goodiebag hem med bland annat ett Fight Epilepsi-armband från Epilepsikampen!

Kan man hjälpa varandra genom att sprida varandras budskap är det ju bara fint tycker jag. Det går ju som sagt till bra saker och viktiga saker. Så, om du vill hjälpa Fotograf Nilebo att samla in pengar till cancerfonden kan ni gå in här och lämna ett bidrag, det skulle hon bli glad över.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 268 visningar

Gillar

Kommentarer

Madde,
Vilket kul initativ. Tänk vad världen är liten ändå. Hon är min fd kollegas syster hihi.
www.nouw.com/madelena
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Mina,
Viljen fin grej och jag måste sägs att bilderna på dig och din syster är så fina. Så mycket kärlek mellan er ❤
minasvarld.nu
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är väldigt fint initiativ.. Åh tack så mycket =)
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Tycker det är ett fint intiativ av henne och även dig som frågade om ni fick vara med i år. Bilderna på dig och din syster är så fina😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,