Vi säger om ..

..om jag hade haft ett stort företag skulle det inte vara något telemarketing-företag då jag inte direkt gillar alla telefonförsäljare som ringer titt som tätt och på hur dumma tider som helst.
Det skulle troligtvis vara någon blandning av pyssel, inredning, roliga saker och lite udda ting. Mizcas Blandning möjligtvis?!
Jag skulle haft en webbutik och en fysisk butik där jag skulle ta emot trevliga kunder att prata med. Ett stort lager skulle jag också ha.
Om man har ett företag krävs det att man har någon form av telefonkontakt. Jag gillar inte direkt att prata i telefon men som sagt, det måste nog finnas om man har ett stort företag. Man skall beställa varor och man skall kunna ta emot kritik, beställningar och frågor m.m!
Det har jag säkert anställda till, eller så har jag lärt mig att hantera telefonen.

Men till en början skulle jag nog anlita Answer online så att enklaste svaren som kunder kanske hade haft kunde spelas in på talsvar. Jag hade talat in alla öppettider och viktig information så att jag slapp att ta emot alla samtal där frågorna kan besvaras på detta sättet. Alla företag har väl det så kan jag tänka? Om du får fantisera fritt, skulle du vilja ha ett eget företag? Vad skulle det vara för nånting?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer