Vi passar på medan man kan.

Känns skönt att hela min garderob innehåller rena kläder numera. Har ju tvättat hela eftermiddagen hemma hos mamma och pappa, tillochmed mina sängkläder åkte med denna gången. Lovely.
Avslutade kvällen hos dem med lite fotboll.. Falkenberg-AIK som slutade 2-3 och vi förlorade. Målvakten i FFF tabbade sig lite väl många gånger och gjorde misstag en målvakt absolut inte får göra. Tråkigt. Men annars var dem väldigt bra, säger som mamma - en av deras bättre matcher denna säsongen.

Ligger hemma i min säng nu, kikar lite Periscope och har packat min väska lite lätt inför helgen. Kommer befinna mig hos Kjell fram till dess att det är dags för jobb på måndagmorgon. Det känns så längesen liksom, men fyra veckor är lång tid. Skall på picknick med hans familj och det ser jag fram emot, så hoppas på fint väder imorgon. Har inte träffat hans bror med familj ännu och nu när dem är nere så passar vi på att ses. Kul kul.

Tänkte att jag skulle slå på lite youtube och lägga undan datorn för natten men lade märkte till att mitt nagellack ser fördjävligt ut och så vill jag inte ha det när jag skall iväg och med tanke på att jag vill sova länge imorgon och ändå skall vara i Hylte nångång på förmiddagen/lunchtid så tror jag nog jag skall ta och måla om naglarna redan nu. Som sagt, har ju ändå sovmorgon och än är jag inte för trött, så passar på =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer