"Vi ligger där du går"

Inlägg i samarbete med

Hej Hej <3

Med en entrématta är det enkelt att få en lokal att kännas mer välkomnande, och det är ett enkelt tillvägagångssätt att sätta färg på en butik eller ett kontor.

Så står det på Herr Entré hemsida och jag tycker det låter inbjudande och måste hålla med. Jag tror att du gör detsamma faktiskt. För visst är det alltid ett välkomnande när man går in i en butik/på ett företag där det är mattor? Framförallt när man möts av en fin matta redan i entrén. Entrémattor är ju ändå det första intrycket du får och har företaget investerat bra tycker jag besöket börjar bra. Andra kanske inte ens lägger märke till mattorna, tänker att det bör vara matta liksom.

Jag har städat på lite olika företag. Företag som själva står för mattorna och företag som faktiskt hyr sina mattor. Jajjemen, det går. Och det tycker jag verkar sjukt smidigt. Där jag tidigare städat har det en gång i veckan kommit en kille med nya fina mattor som han bytt ut mot de gamla. Då är det alltid nytt och fräscht när besökarna kommer. Eftersom jag städade så dammsög jag visserligen mattorna dagligen (för ja, det behövdes) men företaget jag jobbade på behövde aldrig tänka på att ex. tvätta dem.

Herre Entré är ett ungt men kompetensfyllt företag som hyr ut mattor av olika slag. De är ledande på entrémattor i Stockholm och deras affärsidé bygger på att leverera kundanpassade entrélösningar både till privatpersoner samt till offentliga sektorn. De arbetar med biologisk rening i flera steg där allt vatten renas upp och 80% återanvänds. Toppen!

Tänkte dela med mig av ett par-tre tips som jag tagit från deras hemsida, som är bra att tänka på om man ska skaffa matta till företagets entré. Fler finns på deras hemsida.

* Entrén är den plats i en fastighet där det passerar flest människor. Ibland kan man behöva ta emot stora leveranser och då gäller det att det är smidigt för vagnar och pirror exempelvis, så tänk på vad för matta du har.

* Storleken är viktig för helhetsintrycket så tänk noga på vad du vill ha. En liten matta i ett stort rum kan se lika dumt ut som en stor matta i ett litet rum.

* Säkerheten bör man heller inte glömma när man investerar i en entrématta, inte minst i Stockholm, där det ofta är isigt och slaskigt under vinterhalvåret. Inte minst är det viktigt med halkfria mattor om det kommer att röra sig barn och äldre i lokalen. Tänk även på att mattan bör vara anpassad så att det inte blir problem för rullstolsburna att ta sig in.

Hur ser det ut där du jobbar eller vistas dagligen? Finns det någon matta?
Vet du om ditt företag hyr in mattorna? Hur fungerar det hos er?


Så snyggt! Bilden har jag lånat från deras facebook-sida.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer