.. vi kör vidare.

Jag var en gång i Stockholm och hälsade på min barndomskompis, Kristian. Det var jättetrevligt och en av dagarna jag var där åkte vi Djurgårdsfärjan till Gröna Lund och gick där och strosade. Det som var speciellt var att dem denna dagen skulle ha SommarKrysset och därför körde dem ett genrep som vi fick beskåda. Då fick jag se snyggingen Danny Saucedo tillsammans med resten av E.M.D samt lite andra artister, Gry Forsell och Rednex blandannat. En upplevelse.
En sommar var jag med familjen i Lysekil där vi hyrde en stuga. Jag och syrran fånade oss lite grann och tog massa roliga foton. Jag minns att vi satte kameran på självutlösning och skulle göra någonting kul på bilden och vi var båda fokuserade på att den skulle klicka av så vi såg inte vad den andre gjorde förrän vi tittade på bilden och då fick vi ett härligt skratt - vi gjorde samma rörelse som ni kan se. Den sommaren var mysig. Köpte godis i en enorm godisaffär, var på sälsafari och fick titta på badande sälar, åkte båt, åt glass, skrattade så vi kissade på oss och njöt av allt. Ibland kan jag sakna det långa håret men vet inte om jag vill ha så långt igen.
Någonting jag är jävligt tacksam och glad över att slippa är denna fasansfulla vägen.
Vi hade denna vägen upp till huset och den var gjord av grus. Detta är längst ner på grusvägen och nån meter från detta eländet övergår den i en asfalterad lite större väg.
Varje gång det regnade drogs gruset bort av regnet, det spolades ner i diket. Vi fixade vägen några ggr och det var dyrt.
En gång regnade det rejält och resultatet var att halva vägen försvann som ni kan se på bilden.
Vi kunde inte komma vare sig upp eller ner och jag var glad då att vi hade bilen på "rätt" sida så vi kunde parkera den en bit ifrån och traska dem 300 metrarna hem. För hade vi haft bilen på andra sidan hade vi inte kunnat åka till jobbet, det tog ett tag innan vägen lagades nämligen.
Detta lottade jag ut en gång i tiden och vinnaren blev en tjej som heter Freja.
Anledningen till att jag lägger upp detta är för att den tjej som vann kom att bli min bästa vän!
Vi började skriva till varandra efter tävlingen och sen träffades vi några ggr.
Åh vad jag älskar den tjejen <> Rolig grej som ledde till någonting bra!
Kanske ingen rolig vinst, men det blev som sagt nånting bra av det.
På ett Partylite-party köpte jag två stycken vinglas med gele i där ett värmeljus skulle vara.
En f.d kompis köpte likadana. Syrran detsamma.
Syrrans fungerade fint, men mina och kompisens gele började smälta och det skulle det alltås inte göra, vi valde att reklamera dem. Det tog sin lilla tid och vi fick påminna allt som ofta och till slut kom det ett par nya till kompisen. Jag fick dock inget.
Jag ringde och berättade vad som hänt och att kompisen fått men inte jag och att jag var besviken över beteendet att jag tydligen glömts bort eller liknande.
Nån vecka senare kom det ett brev med ett presentkort på samma värde som de här vinglasljusen hade kostat.
Tack, jag blev glad över att det inte var samma då jag inte längre ville ha dem. När jag skulle gå och berätta om detta så ramlade det ut nånting mer från kuvertet och det var ett likadant presentkort till.
Jag hade då fått två presentkort värde ca 900:- istället och det tackade jag för.
Kompisen var nog rätt besviken för att hon inte fått likadant men det struntade jag i :)
Jag köpte ovanstående + lite annat för dem pengarna. Det var 12pack av 6 olika dofter blandannat.
Denna minns jag så väl. Det är Jessica som målat den, i ettan på gymnasiet.
Bilden är dock tagen några år senare. Hon var grym på att måla och jag minns att jag sa att jag önskade mej denna tavlan av henne i julklapp och ni anar inte hur lycklig jag blev när jag öppnade paketet och hittade just den!
Nu vet jag dock inte vart den tagit vägen och det är rätt synd, för hade velat ha den kvar.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer