Vi hjälper dem som har hjärtfel <3

Tack@AnixNilsson för att du bjöd in mig - nu har jag skänkt 50:-

Nu har det tyvärr visat sig att den lille kille som kom till världen den 14 december hemma hos @BOLMGREN kämpar för sitt liv!


Nu är det dags att göra skillnad igen
Skicka ett sms med hjärtslag 4079 till 72980 så är du med och skänker 50kr till HJÄRTEBARNFONDEN

Så här skriver insamlingsansvarig: @LALUNE

Hejsan alla fantastiska bloggare!
Vi är många som följer och har följt fantastiska Emma @BOLMGREN och genom detta fått vara med under deras resa med en lite hjärtsjuk Liam. Jag har därför som en liten julklapp till dem och andra med hjärtsjuka barn startat upp en insamling i Liams namn. Jag vill även visa för Emma att vi finns här för henne och hennes familj och att vi vill hjälpa dem så gott vi kan. Och det bästa sättet att göra detta tycker jag är att hjälpa både Liam och andra barn som har eller kommer födas med hjärtsjukdomar, så att vi i framtiden kan få ännu bättre hjälp ifall oturen skulle vara framme.

Jag hoppas att detta kan vara en liten julklapp som Emma och hennes Viktor kommer att uppskatta och jag vill samtidigt be er att hjälpa till. Antingen via att länka i era bloggar, ge en slant till förmån för hjärtsjuka barn eller att kanske tom ha större insamlingar för just fonden Bloggarnas Prins Liam.

❤❤❤

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 489 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
All kärlek till dig ❤️❤️
nouw.com/bolmgren
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
AnixNilsson
AnixNilsson,
Ju fler som sprider budskapet, ju fler överlever! <3
nouw.com/anixnilsson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Så är det ju =)
nouw.com/frökenrödlök