Vi har gjort slut :(

Jag får ju ta och berätta för er också så ni inte går och undrar - Jag och Jimmy har gjort slut!
Hände tidigare i veckan och det känns faktiskt väldigt bra. Känns som vi redan mår bättre båda två. Tog ett gemensamt beslut då vi båda på varsitt håll gått i dem tankarna en tid tillbaka, vi funkar inte tillsammans och jag vill inte såra Jimmy mer!
Vi har insett att vi kan inte förändra varanda i den mån vi själva önskar, vi har svårt att acceptera varandras dåliga sidor och vi bråkar konstant. Den senaste tiden har vi vart mer vänner än ett par och så vill jag ju inte ha det.
Så, nu har vi tagit beslutet att gå skilda vägar :(

Jättetrist och vi var/är ledsna över det båda två men samtidigt väldigt lättade för nu vet vi att vi kan arbeta med oss själva mer och vi kommer må bättre såhär. Det är aldrig roligt att skiljas men ibland är det tyvärr det enda man kan göra för att inte gå under. Vi är väldigt bra vänner och vi skrattar och mår bra tillsammans i allt detta. Eftersom jag om en vecka blir arbetsslös så kommer jag ta mitt pick och pack och flytta tillbaka till Halland så snart jag hittar ett boende där. Vill närmre min familj och har velat det länge. Passar sig fint i tiden nu med andra ord.

Om du vet något ledigt boende som skulle passa mig så hör gärna av dig. Söker en 1:a eller 2:a om priset är bra. Kan även tänka mig inneboende nånstans. Fram till dess att jag hittat ett boende kommer jag bo kvar hos Jimmy och allt kommer i princip vara som innan förutom att vi numera är singlar. Vad jag menar med "som innan" är att det som sagt känts som vi bara vart vänner ett bra tag. Så nu är vi inte sambos i bemärkelsen ett kärlekspar utan sambos som vänner.
Jag tänkte först lägga in ett brustet hjärta men jag känner inte så. Mitt hjärta är fortfarande helt eftersom jag älskar Jimmy fortfarande - som en väldigt fin vän!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 17 visningar

Gillar

Kommentarer