Vi blev av med ALLT!

Från början såg det ut såhär. Klockan 9.00 imorse började vi bära ut saker vi inte ville ha någon av oss. Saker vi rensat ut nu när vi gått igenom allt iomed flytten.
Och allt vi hade i förrådet som vi haft med på loppisar.
Det var rätt mycket faktiskt.
Mellan kl 10-12 välkomnade vi alla som ville att komma och plocka det dem önskade och det kom faktiskt rätt många som var glada när dem gick därifrån med en kasse eller nånting under armen.
Känslan att veta att dem får det gratis gjorde mig glad och samtidigt som vi själva slapp att åka iväg med det. Win Win!

Plötsligt kom det en tjej som gick länge och väl och kikade, hon sa ingenting så jag och Jimmy satt och pratade med varandra. Kändes så dumt när det var helt tyst. Jag sa att om vi inte får bort allt nu får vi köra det till Giveboxen eller Röda Korset och då öppnade den här tjejen sin mun och frågade om vi ville bli av med allt.
Jaaaa.... absolut svarade vi i mun på varandra.
Hon hade (eller var i kontakt med/samarbetade med) en second-hand butik utanför Markaryd där vinsten går till hemlösa katter och sa att hon mer än gärna tog sakerna.
Vi reste på oss, packade ner allt och fyllde hennes bil. Sån underbar känsla.
Alla saker är borta, vi slipper att åka iväg med det, vi gjorde nån glad och gör nånting för katterna. Bra bra! När vi kom in satte vi igång med packandet och nu är vi nästintill klara.
Förutom att skruva ner alla möblerna vilket Jimmy får göra veckan jag är i Malta (klart han får använda sakerna till dess) så är det förrådet på gården kvar som vi skall ta ikväll eller imorgon.
Sen är det bara att flytta!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer