Vem är Kjell?

Hejsan!

Jag tänkte i detta inlägget berätta lite mer för er vem Kjell är!
Ni vet ju redan att han är min stora kärlek, min stöttepelare, min trygghet och min glädje men jag vet inte om jag berättat så mycket mer än så 😜

Han är en lång (190cm) stilig och kramgo man född 1982, med dem vackraste ögonen!
Han jobbar heltid som fastighetsskötare/värd på Bofast som ligger här i Hyltebruk.
Dem har fastigheter och lägenheter i Falkenberg, Ljungby, Hyltebruk, Gislaved, Drängsered, Svenljunga och på många fler platser vilket innebär att han åker mycket kring dessa bostäder och ställen. Han klipper häckar, beskär träd, klipper gräsmattor och tar hand om praktiska saker som krävs av en fastighetsskötare.
Han har jobbat med detta i 14-15 år tror jag. Alltid bott i Hyltebruk och inte kommit utanför 50-skyltarna som han brukar skämta.
Han är äldst i en syskonskara på tre.
Väldigt snäll, hjälpsam och en ärlig man.

Hans stora intresse är att vara ute i skogen vilket han är nästan varje Lördag tillsammans med sin far. De tar hand om Kjells farföräldras gård eftersom dem inte lever längre. Det är skog och mark på ca 50 hektar om jag inte minns fel så det är en hel del att göra.
Han fäller träd, gallrar och åker traktor. Haha!
Han gillar skogsmaskiner.

På gymnasiet gick han på Plönninge och intresset har funnits med sedan barnsben då han var (är) den enda av syskonen som älskar att åka till gården och fixa och arbeta ute i skogen. Han var alltid med som liten grabb när hans farföräldrar levde. Han älskade när helgen kom och han fick åka med sin pappa ut till skogen medans hans syskon hellre spelade fotboll och andra idrotter!

Kjell är en väldigt lugn och eftertänksam man med båda fötterna på jorden. Han ställer alltid upp för alla, alltid glad och vi har nära till skratt båda två. Vi trivs mycket bra tillsammans och jag är lyckligare än nånsin ❤

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 440 visningar

Gillar

Kommentarer

deninrekampen,
Så glad att du mötte honom! Så härligt att veta att du är lycklig <3
deninrekampen.bloggplatsen.se/