Vart tog tröttheten vägen?

Men TJENA!
Körde budbilen för andra gången och i natt gick det lite bättre. Även om A fick påminna om vissa svängar och sådär så tyckte jag ändå det gick aningens bättre, var färdig 10 minuter tidigare än igår. Fast på Måndag när jag kör helt själv då sommarjobbet börjar på riktigt kommer det ta ännu längre tid. Nu säger ju A "där är ingenting idag" och så kör jag förbi lådan, det sparar man tid på men eftersom jag inte kan vilka lådor som skall ha vilka tidningar måste jag stanna på ALLA i början. Men det får gå :D Skall bli spännande.
Kom hem vid 7 och skulle fixa en grej på Giving People, men jag blev sittandes där och sittar kvar fortfarande 3.5 timme senare. Jag har alltså inte sovit nånting ännu så funderar på att göra det nu.
Konstigt nog har jag inte känt av tröttheten men den börjar väl komma krypandes nu. Konstigt, för jag har slocknat direkt de andra gångerna ... nåja. Imorgon skall jag vara samordnare för ett ärende på Giving People! Ska stå på Netto i Osby och ta emot givare som vill hjälpa en familj med matvaror m.m. Sen skall jag köra hem till familjen och överlämna sakerna, kommer bli trevligt :D
Så vill du hjälpa en familj och bor i Osby, kika in på Giving People på Facebook och leta upp ärendet som gäller Osby så kan du också möta upp mig och överlämna de du vill hjälpa dem med :D Har du hjälpt någon familj nångång? Med mat och så?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer