Varför mår man dåligt när man inte vet varför?

Den här dagen har bara vart piss rent ut sagt. Jag har inte mått bra alls, någon deppig känsla i kroppen.
Jag började känna av det igårkväll och var ledsen och nere, gick och lade mig tidigt för att slippa känna efter och trodde att det skulle vara borta när jag vaknade men det var det inte. Har sovit dåligt och drömt märkliga drömmar.
Gått bra att jobba i värmen men kändes inte bra när chefen märkte på mig att jag inte var på topp. På ett sätt är det bra att det märks för det kändes fint och värmde när hon gav mig en kram! Kan ju vara bra att kollegorna får reda på om man har en down-day så de inte undrar varför man är så bitter!
Anledningen till varför jag mått såhär vet jag inte. Tankarna har snurrat i huvudet efter svar men hur jag än vänder och vrider kommer jag inte på anledningen.
Chefen sa att man ibland måste tillåta sig att må dåligt ibland så det är väl bara att gilla läget. Men det är jobbigt när man inte har en susning om varför man mår som man gör ibland.
Kan ju vara många anledningar ... att jag snart kommer bli arbetslös, att Jimmy börjat jobba, att min fot inte slutar att göra ont osv.. Ingen aning!

Idag skall vi tydligen få en diskmaskin samt en ny spis av vår hyresvärd. Han skulle leverera dessa under eftermiddagen/kvällen och så skall någon firma höra av sig om installation. Gött när man får nya saker =)
Vi har en äldre variant av spis med sådana där runda plattor på men nu skulle vi tydligen få en häll eller vad det heter. Göttans ^^

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer