Varför inte lägga tid på dina läsare?

Här kommer ett klagoinlägg - sorry, men jag känner att jag måste!
Jag stör mig så fruktansvärt mycket på bloggare som inte kan besvara en kommentar i lämnarens blogg utan måste svara i sin egna blogg? Vad är meningen med det?
Eftersom jag dagligen upptäcker nya bloggar händer det att någon skrivit ett intressant inlägg där jag vill fråga någonting och lämnar då en kommentar. Jag lägger ju inte den bloggen på minnet sen - att jag skall återkomma flera gånger i timmen för att se om just min kommentar har blivit besvarad?
Ni som svarar i era egna bloggar - varför gör ni det? Är det något med statistiken att göra? Jag menar, om man skriver fler kommentarer i sin blogg - så verkar bloggen mer trafikerad? Näe, det vill jag väl ändå inte tro på?!

Ja visst, man kan besvara i sin egna blogg men att man då lägger samma svar inne hos den bloggaren som lämnade kommentaren från början - det gör jag själv ibland!
Men jag skulle aldrig få för mig att besvara endast här hos mig själv, i mitt egna inlägg!
Vill man inte ha folk som kommenterar? Om jag hittar en blogg där inlägget gör att jag vill lämna en kommentar och ser att det är flera kommentarer med svar (att bloggaren besvarat i sin egna blogg alltså) så skiter jag ärligt talat i att skriva nånting överhuvudtaget - jag lägger ner bloggen helt! Jag finner ingen meningen i att fråga om jag inte kommer få något svar personligen. Vad tycker ni om det?
Edit: Många skriver att man får svar till sin egna blogg/till sin mail om de svarar hos sig själva, men jag får det sällan så det stämmer inte hos mig! Jag kan göra fel när jag lämnar kommentarer (klicka fel) men det har mindre betydelse egentligen då jag fortfarande undrar varför folk gör så? Och inte lämnar personligen då jag själv tycker det är roligare!
Jag börjar förstå varför ni gör som ni gör gällande kommentarerna och det är ju allt för väl att vi alla är olika, för hur skulle världen annars sett ut om vi skulle tycka lika? Jag verkar vara den enda som gillar det här sättet med att svara personligen i andras bloggar men jag ser det positivt - jag är lite unik och udda och det kan ju faktiskt vara något positivt :) Hahaha! Bra man tar upp såna här saker för då får man en annan förståelse för hur andra tänker och ser på saker :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer