Våra bästa bloggar - Nominera dina favoriter!

Hej mina sköningar!

Jag snor idèn från alla stora evenemang för att hotta upp våra bloggar som är lite mindre än andra.
För att få de mindre bloggarna att synas lite mer.
Nu tänker jag köra igång Våra bästa bloggar - 2017

Du nominerar dina favoriter i rätt kategori och sen kär vi en omröstning och senare i år avslöjar vi vilka som är Våra bästa bloggar 2017 helt enkelt.
Vad tror du om det?

Reglerna är enkla:
🌸 Nominera din/dina favoriter i respektive kategori och ja, det är okej att nominera sig själv.
🌸 Lämna en kommentar med din nominerade blogg samt vilken kategori du tycker bloggen skall vara med i.

Du kan nominera fram till 10 September

KATEGORIER
👶 Årets Föräldrablogg 👶
Bloggar om livet som förälder, som inte förskönar verkligheten utan visar oss läsare hur det egentligen är.
Som vågar visa ett smutsigt hem, som inte alltid behöver ha det fint. Som handskas med tillvaron på ett bra sätt, som låter oss läsare följa med på härliga äventyr, barnrelaterade inköp, lekstunder, gråt och glädje.

💪 Årets Peppingblogg 💪
Någon som inte alltid vill vara främst, någon som ser andra. Någon som på ett shysst sätt uppmuntrar oss läsare. Uppmuntrar någon att orka kämpa. Någon som visar att hon eller han finns för nån annan, som stöttar och hjälper. Som i sina inlägg stödjer någon annan. Som ger uppmuntrande ord. Som peppar och pushar. Någon som kan ställa sig bakom någon annan!

🏃 Årets Hälsoblogg 🏊
Vet du någon som driver en hälsosam blogg? Som skriver om träning, hälsa och kost, som delar med sig av det han eller hon kan. För att visa hur det går för personen bakom bloggen eller för att pusha andra till ett hälsosammare liv. Som delar med sig av hälsosamma knep i vardagen, härliga recept för den hälsosamme, träningsinlägg för att glädja sig själv eller andra?

💋 Årets Beautyblogg 👗
Driver du en blogg med inriktning mot modet? Trendiga kläder, smink och accessoarer. Som visar läsarna hur det kan se ut, ger tips på matchande plagg eller nytt smink i handeln. Som kanske visar upp sköna sminkningar eller lär ut lite knep kring att klä sig trendigt.

❤ Årets Personliga blogg ❤
Bloggar du om allt mellan himmel och jord, som vågar vara personlig och öppen i din blogg. Som låter oss läsare får följa med dig på allt du tar dig för. Som inte har några hämningar utan kör på ditt egna race och som vågar stå för vem du är. Som låter oss få lära känna dig på djupet, låter oss följa med på både bra och dåliga saker, i glädje och sorg - som ber om hjälp när du behöver och som hjälper när du själv kan.

🍴 Årets Ätbara blogg 🎂
Bakar du? Lagar du mat? Bloggar du om detta - Ja då kan du hamna här. Lägger du in goda recept på härliga bakverk eller delar du med dig av lättlagad mat - delar du med dig av goda middagar och visar hur man kan göra goda ätbara saker. Gör du kanske tjusiga tårtor eller andra härliga sötsaker? Står du flera timmar i köket och lagar en god gryta du vill dela med dig av? Ätbara saker gör magen glad - det gör du med!

📷 Årets instagrammare 📷
Lägger du ut söta bilder, härlig inspiration, vardagliga stunder? En aktiv instagrammare som bjuder på allt och lite till! Som visar oss ditt liv genom linsen?

🎨 Årets Kreativa blogg 🎸
Färg, form, mängder av material, inspiration, nyfikenhet, massa fantasi, glädje, sorg - skapande. Delar du med dig av din konst? Bloggar du om det du tillverkar, skapar, gör, hittar på?

💎 Årets Diamond 💎
Om du tycker att bloggen inte passar in i övriga kategorier men ändå vill ha chansen att vara med så passar denna kategori - den motsvarar Årets bästa liksom. Här kan vem som helst vara med helt enkelt.Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 669 visningar

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Nominerar i de kategorierna jag känner till om det är OK? <3
Personliga - http://nouw.com/missjennifer
Pepp - http://nouw.com/ettbättreliv
Beauty - http://nouw.com/natalieelisabeth
Ätbara får väl vara mig själv, haha http://nouw.com/shinelikeapearl
Diamant - http://nouw.com/ssandras
nouw.com/shinelikeapearl
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att du vill nominera, jättetack =)
nouw.com/frökenrödlök
Felicia,
jag läser nästan bara kulturbloggar (vilket jag bloggar inom också) men sådan kategori finns ju aldrig nej 😉
frokentv.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Du får göra som jag, starta en egen tävling med egna kategorier så får du med det 😉
nouw.com/frökenrödlök