Var min hjälp inte tillräckligt nog?

Jag anmälde mig för ett tag sen som givare till Matkassen/Giving People så att jag får mail om när det finns en familj i mitt område som behöver hjälp så jag kan ta ställning till om jag har möjlighet att hjälpa eller inte.
Idag fick jag ett sådant mail och jag sa att jag kunde hjälpa med lite mat.
Genom Matkassen/Giving People fick jag adress och mobilnummer till den sökande så jag smsade om att jag ville hjälpa. Kvinnan tackade och skrev vad hon önskade men att jag delvis kunde ta vad jag själv ville. Så jag plockade ihop lite av sånt jag hade i överflöd hemma. Teer (ville hon verkligen ha) köttfärs, mjöl, kakor, tuggummi, blodpudding osv. Hon skrev i smset om det var okej om jag kunde ställa det utanför hennes dörr då hon hade social fobi och svårt att möta människor. Jag blev besviken då jag gärna hade överlämnat personligen och förhoppningsvis fått se glädjen i familjens ögon men nu vart det inte så och jag ville fortfarande hjälpa så jag åkte bort och ställde påsen utanför. Plingade på och gick därifrån. Jag sa att jag skulle plinga så hon visste att det var jag och kunde avvakta nån minut så jag hann därifrån. När jag kom ner på bottenvåningen ville jag stå kvar för att höra om hon öppnade och tog påsen - men ingenting hände. Så jag skickade ett sms om att påsen stod utanför dörren och då hör jag dörren öppnas och nån tar påsen. Jag går därifrån glad över att jag hjälp!

Väntar på ett svar ifrån henne om nånting var bra, om hon blev glad eller iallafall ett tack. Jag har ingenting hört och jag tycker det är så tråkigt. Här plockar jag ihop vad jag har hemma, åker hem till henne och följer vad hon vill (genom att inte träffa henne) och så får jag inte något tack! Så tråkigt när man hjälper folk man inte ens känner och tar av sig själv för att nån som har det sämre skall kunna få någorlunda bra och så kan man inte ens få ett ynka "Tack så mycket".

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer