Var med om något rätt intressant igår.

Ni som också slaviskt följer @Misstossequeen och @bolmgren har sett att dem har ett roligt samarbete tillsammans som heter Konka i vida Världen.
Två gånger i veckan kommer dem ut med ett uppdrag till oss läsare som vi har ett par dagar på oss att utföra och sedan skall vi skriva om det i våra bloggar för att berätta om reaktionerna vi får.
Deras första utmaning var att vi skulle le emot alla vi mötte och detta tyckte jag skulle vara ett roligt experiment. Jag gillar inte att gå i affärer när det är mycket folk men igår hoppades jag på att det skulle vara mycket folk ute att kunna le emot.
Men så besviken jag blev. Jag gick in i affären med ett jätte-leende, tittade på alla jag mötte men det var bara två stycken som under tiden jag var i affären mötte min blick - en liten flicka på 6-7 år och en äldre dam. Reaktionerna från båda två var samma sak: Dem bara tittade på mig med sur blick.

Alla andra jag försökte få ögonkontakt med och ge ett leende mötte aldrig min blick.
Lade märke till att ingen valde att titta upp, alla gick i sina egna tankar och plockade varor från hyllorna. Går alla så? Jag med?
Det gör jag kanske, men inte tänkt på det förrän nu!
M
an vill inte möta andas blickar, man vill inte att andra skall se att man är där.
Eller vad handlar det om? För mig tror jag det är så .. utan att jag tänker på det!
Skall försöka blicka uppåt, möta mina medmänniskor och ge dem ett leende för jag tror att ett leende kan förändra dagen för en människa!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 301 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Jätte bra inlägg och så kul att du antog utmaningen 😃
nouw.com/jenniferofhbg
bolmgren
bolmgren,
Men Fy! En sur blick tillbaka? Vad är svenskar rädda för? 😂
nouw.com/bolmgren