Välkomnar nya läsare, funderar på ny idè samt rea på loppisar.

Först vill jag bara säga Hej till alla nya läsare! då jag har märkt att mina besökare ökat i antal de senaste dagarna. Vad roligt :) Hoppas ni skall trivas här och att ni återkommer, gärna med kommentarer :)
Fick ett förslag av en vän för ett tag sen om att jag skall ha nåt i stil med "Läsarens önskemål" och så gör jag ett inlägg om det som personen önskar ... Hon ville ha ett inlägg om mitt pyssel, vad jag gör och vad jag använder för saker och så nämligen .. Kanske skulle köra på det? Vad säger ni? Kom gärna med förslag på vad ni vill jag skall blogga om så får ni ett läsarens önskeinlägg :)
Nu är det dags för frukost.. Är uppe tidigt idag för att vi skall till Ljungby på lite loppisar. Pingstkyrkan (tror jag det var) har halva priset på de mesta idag så vi vill vara där i tid och trängas med alla andra och hoppas man hittar nåt kul. Loppis är kul från början men när det är rea på loppisar är det ännu roligare. Ni får se sen om jag hittas nåt fynd. Ni kommer även få se en ny inredningspryl som jag har pysslat ihop till mitt underbara hem, På återseende.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer