Väggen var fan hård, den!

Låg i soffan under massa täcken och i helt mörk lägenhet igårkväll i hopp om att min huvudvärk skulle ge med sig, men jag lyckades inte riktigt. När Jimmy kom hem så åt jag lite frukt och vi pratade lite. Sen åkte vi till Konsum för att jag var grymt sugen på barkis, men de hade inget?!
Köpte lasagne och risifrutti istället. Sen hem och lägga sig i sängen och vi satte igång en film men tror inte vi kollade 20 minuter ens innan båda snarkade.
Imorse vaknade jag av att Jimmy steg upp och skulle då vända på mig i sängen och lyckas bonka huvudet rätt in i väggen så tårarna rann. Kände av lite i nacken men jag somnade iallafall om. Lite i nacken känns fortfarande samt i huvudet där jag smällde i det. Lyckat!
Annars är jag trött, hängig, febrig och har lite huvudvärk. Suger! Fördriver tiden med dataspel i omgångar. Sover, spelar, vilar, spelar, sover osv.
Mamma älskar facebookspel och har skickar förfrågningar till mig lite titt som tätt, det är roligt för jag hittar nya spel jag också. Nu har jag fastnat i Candy Bubble Land!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer