Vågar du handla från USA?

Sorry för jättedåligt uppdaterande här. Eller vänta nu, bad jag om ursäkt?! Jo, det gjorde jag visst.. Egentligen skall jag ju inte behöva be om ursäkt för att jag inte skriver här på ett par dagar. Fast man gör det ändå eftersom man vet att man har läsare som sitter och väntar på att man skall uppdatera! Hehe!

Helgen har spenderats på Öland. Medan Jimmy tränade var jag, svägerskan och svärmor i Kalmar och shoppade. Tusen tack C för allt jag fick :) Vi åt god mat, skrattade och vi har pratat.
Loppisrunda hanns också med och vi hittade lite trevliga saker allihop.
Idag har jag inte mått så väl. Jimmy väckte mig när han for till Ronneby Brunn där han skall spendera natten med jobbet. Somnade om och vaknade igen vid halv tio, slog på en film och slumrade till och från .. Orkade inte riktigt ta mig upp och huvudvärken började tränga fram.
Trots både intag av frukost och lunch har tröttheten vart ett faktum idag. Huvudvärken gav vika en liten stund efter att jag tagit tabletter, på väg tillbaka igen och ett illamående som kommer och går. Jag har ätit massvis av godis varje dag en längre tid nu och kan tänka mig att kroppen reagerar när jag inte gett den socker idag.

Nu sitter jag och äter smörgås och kollar på Hem till Gården. Har tagit paus från GvP där jag suttit mesta dels av em medan orken funnits. Fått gjort massor.
Om en stund blir det väl sängen igen så jag orkar jobba inatt. Skall få köra själv vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning :D Fast A sitter ju där bak men nu är de jag som skall köra och lägga tidning i lådorna. =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer