Vad tänker jag på när jag shoppar på nätet?

Tänker man egentligen något speciell när man shoppar på nätet?
Man gör väl det för att man behöver något eller bara vill ha något nytt?
Jag tänker nog inget speciellt iallafall, mer än om jag har pengar till det jag vill ha.
Sen beror det på vilken sida man är inne på. När det gäller kläder så köper jag oftast det bara när jag behöver något, annars blir det mest spontanköp när jag är i en fysisk butik.
Jag gillar att shoppa mat på Matsmart bara för att det är billigare och skall man ändå ha någonting därifrån som är billigare än i butik så kan man passa på att köpa på sig lite annat gott och nyttigt att ha hemma.
Wish-köp är farliga att göra, där tänker jag mig aldrig för. Det är så billigt och då har jag bara klickat hem men sedan ett tag tillbaka har jag verkligen begränsat mina inköp därifrån. Många av sakerna man köper därifrån är så kassa så det är inte alls billigt, snarare snordyrt!

Tänkte visa mina senaste inköp via nätet som är mina favoriter just nu! Virgin Mojito Sorbet och body mist från The Body Shop älskar jag. Intuition har jag prenumererat på så man var fjärde månad får 6st nya hyvelmunstycken till sin hyvel och detta är den bästa hyveln jag testat!! Me love!

Tänker du på något speciellt när du shoppar på nätet?
Hur går tankarna i ditt huvud?

Jag och @JENNYSVARDAG kör lite samarbete varje torsdag där vi ställer en fråga som vi svarar på och hoppas att ni också kan besvara för det vore roligt att höra era tankar.
Om ni inte besvarar i kommentarerna utan i ett eget inlägg får ni gärna tagga mig och Jennys :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 1 495 visningar

Gillar

Kommentarer

Evsing
Evsing,
Jag handlar i princip aldrig på nätet! När vi flyttade beställde vi grindar till trappan och när jag var gravid köpte jag något järn via apotea för det var sjukt mycket billigare än i hälsokosten. Men sen gillar jag att gå i butiker och shoppa, känns inte lika kul på nätet av någon anledning så säkert därför jag inte shoppar på nätet.
nouw.com/evsing
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det bästa är när man kan shoppa i fysisk affär, dessutom får man med sig det hem direkt =)
nouw.com/frökenrödlök
hannahsolina
hannahsolina,
ÄLSKAR att shoppa på nätet - blir alltid mer ekonomiskt än att handla i butik, av flera anledningar. Typ bästa som finns! Nice med bodyshopgrejerna; deras vanilj bodymist har jag använt varje dag i flera år, brukar kombinera den med vanliga parfymer och liksom ha vaniljen som en bas 😃
nouw.com/hannahsolina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Älskar the body shop bodymist - men har inte luktat på vanilj, kanske jag får ta och göra =)
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.