Vad står på agendan idag?

Ja, vad står inte? Haha! Det där lät som att jag har väldigt mycket att göra, att jag är en aktiv person med många bollar i luften. Men just idag stämmer det inte riktigt tror jag.
Idag är en slö dag, vet inte varför. Sen igår har jag vart väldigt trött och somnat om så fort Jimmy lämnat lägenheten och sovit till tio vilket var längesen jag gjorde. Brukar gå upp när Jimmy åkt nämligen.
Nåja.. sov länge idag också och satte mig direkt vid datorn like always och här har jag blivit sittandes då jag håller på med en liten kärleksfilm.

Det enda som står på agendan är att jag skall laga mat (Kycklingröra i tortillabröd med riven ost och tomater i ugnen) och diska och förhoppningsvis måla lite. Det här med hobbies skall ju inte kännas som ett tvång, så jag gör det när jag känner för det helt enkelt annars blir det inte bra. Men samtidigt måste jag kika till lite så jag får min beställning i bästa skick med tanke på att den skall levereras i helgen så jag måste ta med den till Öland imorgon. Fem stycken godisautomater har det blivit. En röd, en blå och tre röda med tomtar. Man tackar! Ikväll börjar Hela Sverige Bakar och varken jag eller Jimmy får missa det. Skall ni kolla?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer