Vad passar jag mest i?

Som ni vet har jag halvlångt hår just nu och jag fortsätter låta det växa. Jag vill ha längre hår, jag vill veta hur det känns att ha riktigt långt hår, att bara lätt kunna sätta upp det i en snygg toffs, att kunna fläta eller liknande. Inte behöva hårspännen för att luggen är som den är. Men håret tar tid att växa. Mitt hår växer iofs väldigt snabbt om det är rakat, då tar det bara några månader och så har jag full kaluffs på skallen igen!
Tro mig, jag vet! Har ju haft rakat vid två tillfällen. Men aldrig riktigt långt, inte vad jag minns iallafall.
För det mesta genom tiderna har jag haft ganska korta frisyrer, har trivts mest i det, vart lättast att sköta liksom.
Men någon gång hade det vart himla kul att få känna på hur det är med långt hår som sagt.
Har funderat på att testa hårförlängning då jag sett i många bloggar att tjejer använder det. Men det kostar ju pengar och jag är rädd att jag skulle ångra mig sen, då har jag lagt ut massa pengar i onödan. Det är ju skillnad på om jag är sugen på att klippa av det, det växer ju ut men svårare åt andra hållet.


Lite av frisyrer jag har haft.
Då jag vart nyfiken på detta ett tag och nu ramlat över ämnet så sitter jag och läser fakta om hårförlängning och förstår att det krävs ganska mycket av en person som har löshår. Jag trodde i min vilda fantasi att man bara satte i det och så hade man det där. Men det är ju klart att man inte får näring till håret om man har löshår.
På ett sätt låter det så krångligt med speciella medel, shampon och såna saker men är det så svårt egentligen? Jag fantiserar om hur vackert håret hade vart, hur fin jag skulle vara på en lite finare middag eller whatever om jag kunde få håret lite vågigt.

På något vis känns det lite festligare att ha vågigt hår om man naturligt har rakt. Men å andra sidan tror ju jag att dem som naturligt har vågigt mer tittar på dem raka varianterna. Eller? Något som också hade vart coolt som jag också har sett i vissa bloggar, är färgat hår. Vad är det som är så coolt med färgat hår nu då? Jag har haft massa färger såsom rött, lila, gult/orange, blått, grönt, svart och brunt men jag har sett tjejer som har topparna i en färg än den naturliga dem har och det är grymt snyggt! Men jag vet inte om jag hade passat i det.
Såhär hade jag kunnat tänka mig att ha det, med lila. Så snyggt! Till er som använder eller har använt löshår: Hur kommer det sig att du valt det? Hur satte du in det? Hur sköter du det?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer