Vad man gör när man går hemma?

Jag önskar jag kunde säga som er flesta, att jag nu är tillbaka i arbetet efter semestern.
Hade jag haft mitt arbete kvar skulle jag har börjat jobba min andra vecka efter semestern nu och det känns en aning irriterande att chefen kunde behandla mig sådär! Jag gillade mitt jobb och jag var glad över att ha det.
Men men.

Vad gör jag då när jag går här hemma utan sysselsättning? Jag gör väl det som alla gör oavsett om dem är arbetslösa, jobbar, sjukskrivna eller mamma/pappalediga: sköter hemmet. Jag diskar, tvättar, plockar undan och pillar lite med mitt älskade hem. Jag målar och pysslar med mina saker, jag sitter mycket vid datorn, jag letar jobb, söker, skickar CV, skickar post med brevbäraren, jag försöker äta, jag kollar på tv/film och jag längtar efter diverse saker.
Just nu längtar jag till den krispiga hösten. När färgen på löven ändras till rött, gult och orange, när man plockar på sig lite mer kläder och känner den härliga doften av höst. Och jag längtar till den första snön faller, till första advent då jag kan börja julpynta! Nu har vi så stor plats att en gran faktiskt kommer att få flytta in här och det ser jag fram emot. Med glitter och fina kulor kommer den göra vårt hem juligt tillsammans med våra tomtar, juliga gardiner och dukar (som måste inköpas) och vackra levande ljus.

Jag vill gå på julskyltningar och julmarknader, känna doft av jul, handla lite trevligheter och njuta med min älskade Jimmy.
Gammal bild från mitt första boende i Halmstad.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer