Vad jobbar du med?

Bloggen är hur jävla tråkig som helst just nu. Massa reklam (för att tjäna extra pengar) och tråkiga korta inlägg. Allt beror på min hemska trötthet, jag orkar inte ta mig för så mkt just nu. Inte ens det roliga jobbet på GvP orkar jag med. Jag orkar inte pyssla och jag som har en ny idè jag köpt grejer till, men jag orkar inte börja.
Städningen blir lidande, att öppna en bok jag planerat att göra i sommaren funkar inte. Jag kollar mest film.
Vilket tråkig liv jag har. Nattjobb ÄR INGET för mig. Jag gillar grejen jag gör, att köra ut tidningar, öppna rutan, lägga i några tidningar, stänga rutan, köra vidare, njuta av vacker natur, massa djur och egen tid med radion på, att få se solen gå upp, att se hur allt väcks till liv ju mer ljuset kommer på himlen osv.
Det är en fint jobb på det viset, ett trevligt jobb och jag trivs massor med det. Men att jobba 2,30-6,30 är ganska påfrestande för mig. Jag är imponerad över de här tjejerna och killarna som har detta som fasta jobb, de kör VARJE mån-lörd året runt. Men de är nog anpassade personer för detta. Jag är det inte.
Men jag är så glad att jag fått prova på detta, för tidningsbud är ett roligt yrke. Önskar bara man kanske kunde jobba 6-9 istället och alltså inte nattetid men det funkar ju inte. Nåja .. det är ett tidsinställt jobb och snart har jag tre veckor kvar. Det flyter på och som sagt, när jag väl sitter i bilen ute på min runda njuter jag av att det faktiskt är rätt skoj! Men sen, trött trött trött.
Imponerad av att jag orkade skriva ett inlägg trots att jag egentligen inte trodde det.

Nu blir det vatten och film!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer