Vad har jag hittat på sedan sist?

Hej hej!

Hoppas allt är bra med dig? Med mig är det helt okej faktiskt!
Det har vart en trevlig vecka på många plan. Vi hade Kjells syskon (och syskonbarn) på besök i torsdags, vi fikade och pratade massor. Så himla trevligt. De bor i Lund och Stockholm så träffas inte jätteofta tyvärr. Hela Kjells familj ska åka upp till Stockholm veckan innan jul för att ha en liten minijul med de där + att fira Kjells syster som avslutar sina studier. Jag längtar, vi kommer nämligen bo på hotell och det kommer bli mys!

Jag har också under veckan varit hemma hos syrran och umgåtts med henne och Malvina. Så himla mysigt! Massa prat och massa bus med tösen blev det. Jag blir nästan arg på flickan för hon kan ju mer engelska än vad jag kan, och hon är 2.5 år. Haha! På eftermiddagen firade vi min farmor som fyllde 93 med lite fika och mys med familjen!

Avslutade veckan med att se på fotboll live. Så himla härligt att sitta på arenan och kolla på fotboll! Denna gången hade vi med oss Kjells föräldrar och det var också trevligt. Tyvärr förlorade vi igen men det var ändå en spännande match för när första halvlek var slut så låg FFF under med 3-0 men vände de ganska fint i andra halvlek, men gick inte hela vägen ändå tyvärr, matchen slutade 4-3 till Eskilstuna. Så nu ser det tyvärr dystert ut, Falkenberg MÅSTE vinna de två sista matcherna för att hålla sig kvar i Superettan. Jag är skeptisk, tror tyvärr vi får lämna! Köpte med mig en temugg hem från arenan! Nu har jag mina pärlade flaggor, temugg, tröja, halsduk, keps och mössa med FFF-loggan!

Jag har i torsdags och fredags även hjälpt Kjell på jobbet. Alltid kul när möjligheten finns att få hjälpa honom. Han är så tacksam för det jag gör och så är det himla roligt att få jobba tillsammans med honom + att jag såklart tjänar lite extra slantar. Alltid välkommet =) Denna gången behövde han hjälp med att kratta, blåsa och suga bort löv och jäääääklar med löv det var alltså!

Dessutom - jag blev godkänd på tentan i Design och arkitektur!!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar