Vad har gjort mig mest arg - Sanning eller konsekvens!


I första inlägget har jag svarat Sanning och jag har fått följande fråga av @photoemmz att besvara!
Vad har gjort mig mest arg under min bloggperiod?

Jag har varit rätt förskonad från saker som gjort mig arg under dessa åren faktiskt.
Jag kommer inte riktigt på någonting riktigt illa, det kanske finns men hur långt bak som helst minns man inte riktigt.
Jag är tacksam över att jag mest får fina kommentarer och väldigt få hatkommentarer. De få kommentarerna som vart negativa har innefattat påpekande som "fan vad tjock du är" "Du är så fet" osv. Det är tro det eller ej, ingenting som faktiskt sårar mig. Det är nämligen någonting jag redan vet att jag är. Kom på något bättre, liksom! Haha!

Någonting som nyligen hände som gjorde mig arg var att jag fick ett samarbetsförslag från ett företag jag mer än gärna ville jobba med. Blev riktigt glad och taggad! De skrev all info till mig och jag skulle skicka mina uppgifter, där efter slutade de att svara. Jag försökte nå dem utan resultat, först när jag lade upp en story och taggade dem på instagram fick jag ett svar om att de redan hade fullt på samarbeten, som om att jag precis hade frågat. Fick därefter reda på att jag inte var ensam om att råka ut för detta, samma företag hade gjort likadant emot många fler, vilket är otroligt fel och fult gjort!

En grej till som händer titt som tätt och som faktiskt kan göra mig arg är när vissa bloggare kommer på en idé som de kör och när någon annan tycker idén är rolig och inspireras blir de superarga över att man härmas och inte kan tänka själva. Och dessutom inte ger cred. Var glad över att din idé var rolig att fler vill haka på istället. Dessutom är det inte ens säkert att personen som inspirerats såg grejen hos dig först. Det som dock gör mig än mer arg är när samma person sen gör precis samma sak. Inspireras av någons idé men inte ger cred. Snacka om att kasta sten i glashus. Vi sysslar med samma grej här, sköter bloggar. Är inte det då schysst att stötta varandra och glädjas åt att de här roliga idéerna kommer fram så att vi kan köra dem allihop oavsett vem i världen som knäcke tanken allra först!

Nästa vecka är det Emma som ska svara på en fråga eller utföra en konsekvens, det ska bli spännande!Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer