Vad har du för värme?

Här i lägenheten har vi elvärme tror jag. Har ingen koll alls på det där, vet att vi betalar våra elräkningar till Elon iallafall. Det hade vi i huset också men vi eldade med loggs också. Hade en värmepanna som vi lade in loggs i och på så vis värmde det upp både hus och vatten! Rätt korkat att elda med loggs som kostade flera tusen kronor när vi ägde så stor mark med skog. Vi beställde 3 ton loggs som räckte en säsong, nått år knappt det och det kostade 10.000:- ungefär. Jag vet att många har bergvärme och att det både skall vara billigt och bra - har ingen aning direkt egentligen men här på Bosch kan man läsa mer om just bergvärme om man skulle vara intresserad av det!
Jag tycker det är bra att bo i lägenhet som man hyr för då behöver man inte tänka på det. Och vi kan justera väldigt bra här. Under vinterhalvåret är räkningen skyhög för att vi annars skulle frysa men under sommaren är den väldigt behaglig då vi inte har igång nån värme alls i princip!

Hur har ni det? Bor ni i hus och har bergvärme eller värmepannan eller liknande eller bor ni som oss, i lägenhet och betalar elen som den är, eller hur man skall säga?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer