Vad har du för abonnemang?

Inlägg i samarbete med ringabilligt.se

När du skaffade ditt mobilabonnemang, tänkte du något speciellt då? Eller tog du första bästa?
Jag minns ärligt talat inte hur det gick till när jag valde mitt jag har på 3, jag har nämligen haft det i många herrans år och är nöjd.
Därför väljer jag att inte byta utan jag förlänger mitt abonnemang istället, det har fungerat jättebra i alla år. Har inte riktigt tänkt på att det finns andra möjligheter men det gör det faktiskt.
Visste du till exempel att det finns en tjänst där du kan jämföra olika abonnemang för att hitta det billigaste och bästa alternativet för dig, för vem vill egentligen betala för mycket?
Ringabilligt är en sådan tjänst och hos dem kan man jämföra olika abonnemang för seniorer, studenter, barn och företag.
Med tanke på att jag är student har jag läst lite mer på mobilabonnemang för studenter och vad som är bra att tänka på där.

Denna sidan har valt att jämföra Hallon, Fello, Vimla och Comviq trots att det finns många fler. Anledning till detta är för att dessa har inga bindningstider vilket är toppen när man är student. Då kan man säga upp när man ex. inte studerar längre.
När jag jämför vill jag oftast ha det som är billigast, men det vill ju alla egentligen.
Dock kan det vara bra att inte enbart utgå från vad priset blir utan se vad man får också och tänka vad man behöver det till. Som ringabilligt skriver på sin sida så använder studenter mycket data och internet och då är det ju bra att man väljer ett abonnemang som har mycket GB i data.
Det är ju himla trist när det tar slut i förväg. Då kanske man får betala lite mer än det billigaste men man får ju i slutänden så mycket mer för pengarna ändå.
Hade en pensionär valt ett abonnemang som kanske bara vill ringa och skicka sms, så bryr han eller hon inte om datan och kan då fokusera på vad som är billigast när det gäller samtal och smstaxa.
Det är nog något jag oftast inte tänker på utan jag vill bara ha det billigaste! Tänker inte vad jag skall använda det till och vad jag får för priset.

Så jag rekommenderar att man jämför priser på abonnemang innan man tar ett, att man tar sig lite tid och kikar runt och då är det ju rätt smidigt att använda just www.ringabilligt.se. Och sedan tänka utifrån vad man behöver använda det till och inte bara fokusera på just slutsumman i första steget.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Verkligen bra med sådana här tjänster. Jag valde Telenor då man kunde köpa telefonen jag ville ha enkelt till den 😊. Fick liksom fundera en stund men fick bli Telenor 😊
www.saramadeleine.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är bra att fundera lite innan man gör ett val.
nouw.com/frökenrödlök
Fnulan ,
Men vilken bra grej!! Ska verkligen tänka på det!!
www.fnulan.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ullie,
j ofta är det man bestämmer i början då man skaffar telefon o sen är et kvar . a har comvic 245 o det är super bra o smiigt o de drar auto så inga problem där heller Hoppas din helg vvarit fin kram kram
weberskold.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är bra ju.. Jag har tre och betalar 499kr månad d å jag nyss förlängde och tig en Huawei P30 PRO så blev lite dyrare. Har inte auto me E-räkning så den läggs in auto på mitt konto så f år jag bara godkänna
nouw.com/frökenrödlök
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Jag har comviq! Det bästa som finns tycker jag!
ringer gratis inom EU. Smsar och surfar!
alltid haft comviq! Älskar det! Kommwr aldrig byta!

roligt att få veta mer om alla andra 😊
nouw.com/paulinarodhe
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
asemartensson
asemartensson,
Jag är ganska noga med att jämföra och så:)
nouw.com/asemartensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad bra, då kanske du kände till denna sidan
nouw.com/frökenrödlök
Kirsi,
Jag valde abonnemang och operatör efter rekommendation från någon. Har varit nöjd väldigt länge och vill egentligen inte byta, men nu har det dykt upp lite saker som gör att jag antagligen måste byta. Och då är det ju perfekt med såna här tips! (Även om jag redan har siktet ganska hårt inställt på hallon.)
kirsi.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Har hört att hallon är jättebra!
nouw.com/frökenrödlök
MammaJenny
MammaJenny,
Så bra att du upplyser om vilka som är billigast. SJälv har jag Telenor, men sonen har Comviq. Kram
nouw.com/mammajenny
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Marie,
jag skaffade det som övrig familj hade vi ringde billigare till varandra då, numera så är det nog ingen skillnad
sweetwords.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju toppen!
nouw.com/frökenrödlök
sofiefriden
sofiefriden,
Bra tips faktiskt men jag älskar Telenor 😁
nouw.com/sofiefriden
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
mammapatronus
mammapatronus,
Detta var faktiskt riktigt intressant 😃 Gick in och kikade lite.. Jag har ju haft halebop i alla år så kan vara kul att jämföra lite 😃
nouw.com/mammapatronus