Vacker väder ger oss ett öppet sinne!

Har fått äran att ställa ut lite tavlor på ett cafe/en affär utanför Falkenberg nu i sommar. Känns riktigt roligt :) Mammas kusin brukar göra det och har rekomenderat mina tavlor och jag är så glad! Så nu har jag äntligen bestämt vilka motiv som skall med. Det blir tre stycken inkl ram och dessa kommer vara till försäljning där.
Kan ju alltid hoppas någon köper men vilket fall som helst är äran väldigt stor och det är trevligt att få lite reklam om man säger så!
På fredag skall mamma och jag köra dit och lämna sakerna, blir spännande minsann!

Jobbade extra idag, istället för till 12, så gick jag till 14.30 och vi har haft riktigt roligt. Eftermiddagen spenderade vi mestadels utomhus i det fina vädret så vi snyggade upp våra lusthus som finns på skolan! Dels för att det behövdes men speciellt för att det skall se lite snyggare ut inför lördagens elevförbundsfest! Vi pratade, skrattade och jobbade! På eftermiddagen var vi bara två. Dessa dagar har vart riktigt speciella med mycket skoj och skratt faktiskt. Helt underbart. Imorgon är det kort dag och det kommer vara lite konstigt tror jag men samtidigt skönt. Dessutom kommer chefen tillbaka och det ser jag fram emot, hon har vart saknad! Sen styr jag kosan mot Falkenberg och på eftermiddagen åker vi och hälsar på min faster som ligger på Halmstad lassarett.

Hoppas på lika fint väder som det vart dessa två dagar men hörde på jobbet att nu kommer tråkväder igen :(
Fick paket från Centralshoppen idag med 75.000 st pärlor - Jag är i himmelriket. Paket ett av två ^^

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer