Utan någon vetskap gick jag i mörkret.

Massa att smälta nu må ni tro.
Då har jag vart på ett bankmöte i Borås då det uppstått lite information jag inte tidigare fått ta del av.
Nu vet jag lite mer och just nu är jag ganska arg på allt.
Jag står nämligen kvar som medlåntagare på fastigheten som A tagit över utan att ens veta om det. Kom som en chock när jag skulle ta ett lån för att bli kvitt honom. Det stod nämligen att jag har en fastighet på över 1 miljon i kreditupplysningen. Fy fan!
Det är nånting som inte stämmer kring detta och A har tydligen vetat om allt under tiden och velat jag skall göra massa saker som skulle gynna honom. Det är otroligt vad en människa kan göra.

Nu blir det som så att klarar inte A att ta över allt själv eller med en annan medlåntagare som tar min plats så kommer jag kräva att fastigheten säljs. Oavsett om jag får restskulder (vilket jag antar kommer ske) eller inte, men då blir jag kvitt honom. Risken i det hela är att det kan komma till att bli en tvist. Mindre skoj. Men det har vart trevligheter idag också. Blev bjuden på käk på Jensens Böfhus med mjukglassbuffe som efterrätt. Jag har även hittat lite julklappar och shoppat lite smått åt mig själv. Nöjd.
Fick ett sms av chefen om att jag är ledig imorgon så istället för att åka tillbaka till Älmhult ikväll så gör jag det imorgon istället ... =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer