Upplever du problem med sex, finns det mycket hjälpmedel!

Inlägg i samarbete med vuxenkul.se

Hej Hej <3


Ni som har hängt med i bloggen under flera års tid vet att jag är väldigt öppen när det kommer till sex. Jag berättar gärna vad jag tycker om och har inga problem att prata om det.
Tycker att sex är ett naturligt ämne, som man borde våga prata mer om. Så därför tänkte jag göra det idag.

När jag bodde i Björketorp för många år sen var jag homepartyförsäljare för ett intimföretag. Jag åkte ut på partyn och berättade om sex, samlevnad och om de produkter jag hade med mig och jag hade så roligt. Att får lära andra det man kan om ett ämne man tycker är intressant och samtidigt få skapa härlig stämning bland gästerna och tjäna lite pengar var hur bra som helst. Nu var det väldigt längesedan så jag minns inte allt men vissa saker finns fortfarande med i bagaget och det är ju alltid bra.

Det finns många olika företag som säljer hjälpmedel och leksaker för intima stunder både i fysiska butiker och online. Jag tänkte tipsa er om lite Sexleksaker från Vuxenkul i detta inlägget. Vuxenkul.se är en onlinebutik med stort utbud men har även fysiska butiker i Göteborg. Jag tycker det är trevligt att gå in i en butik och få känna och klämma på sakerna, eller på ett party. Men jag har inga problem att handla via nätet heller, jag skäms inte men alla paket som skickas ut är diskret packade, så det är inget på försändelsen som avslöjar vad som ligger i. Det är bra att veta.

För många är sex en skön stund tillsammans, när man kan njuta av varandras sällskap och ha en mysig och härlig stund. För många är det tyvärr inte så! Det finns många som har olika problem och mår dåligt över sexet. En del kvinnor lider av något som kallas vestibulit (man kan säga "brinnande vulva") och som innebär att det gör ont när de har sex. Kvinnor som lider av vestibulit upplever intensiv brännande smärta och sveda i slidöppningen när de försöker ha samlag. Om kvinnan ändå genomför samlag kan smärtan finnas kvar upp till ett par dygn. Det kan även göra ont när man för in en tampong eller under en gynekologisk undersökning. Det är synd att många upplever detta och minskar de stunder som ges till njutning, men det kan jag förstå. Många kvinnor vill njuta i sin ensamhet, få uppleva orgasm efter orgasm men vågar inte pga smärtan. Många vet inte att det finns bra leksaker som minskar smärtan och jag tänkte visa några hjälpmedel. Man bör undvika att ha samlag när det gör ont men man kan smeka varandra med ett silikonbaserat glidmedel och använda sig av hårdplatsstavar som är släta, för att sedan sakta men säkert öka i storlek.


Många män har problem med att de inte kan hålla ståndet så länge och då är det bra att kunna hjälpa till på traven. Det finns många anledningar till erektionsproblem och det kan vara miljön som påverkar, man är stressad över någonting, ekonomin, familjen osv. Man kanske har prestationsångest, oro i kroppen. Depression påverkar erektionen ganska stort. Det som kan hjälpa då är en penisring. Den trär man på penisen in till roten så hjälper den till. Vibrerar den kan den även ge njutning till partnern. Det är dock inte enbart män med erektionsproblem som använder såna här produkter. Många tycker det är härligt när ståndet håller längre, penisen blir ådrigare och kanske ser kraftigare ut. Det finns hur många olika sorter som helst, olika material och mer eller mindre avancerade och i olika prisklasser. Jag visar här nedan två olika!


Avslutningsvis vill jag visa några lite småroliga men samtidigt i mitt tycke, osmakliga dildos jag fann på sidan. De är rätt roliga med färger och former, men jag tycker det är så fel när dildos efterliknar mat och djur, som många leksaker faktiskt gör. Risken finns ju att barnen hittar dessa och tror det är leksaksmat. Haha! Ooops!
Innan jag visar, undrar jag om du också är öppen och vågar prata om sex? Visst är det ett härligt ämne? Man kan prata mycket om det utan att avslöja för mycket!


Vill du ha en gurka, en äggplanta, en majskolv, morot eller kanske en chili? =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

hannahsolina
hannahsolina,
Tycker man borde prata mer om sex, det är ju roligt och intressant och man kan ge varandra bra tips för att nå nya nivåer sexuellt =)
nouw.com/hannahsolina
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag verkligen med om.
nouw.com/frökenrödlök
Evaeliasson
Evaeliasson,
Har varit på ett homeparty och vi hade vansinigt roligt. Det är väl jättebra att det finns hjälpmedel och inget att skämmas över 😊
nouw.com/evaeliasson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja visst är det roligt med homeparties. Håller med.
nouw.com/frökenrödlök
Madde ,
Många tycker detta är så tabu, men för mig 'är det helt naturligt. Lite leksaker kan allt förhöja sexlivet en hel del.
www.nouw.com/homeandharmony
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag verkligen med om.
nouw.com/frökenrödlök
lisoball
lisoball,
Alltså. 😂😂 Majskolv. Orka.🤣🌽
nouw.com/lisoball
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Haha eller hur 😂
nouw.com/frökenrödlök