Universum leder mig dit jag vill vara!

Hej Hej <3


Häromdagen lade Caitlin lite kort åt mig, jag tror stenhårt på sånt här och kunde inte låta bli att köpa hennes tjänst. Jag beställde ett personligt budskap samt vägledning från henne och överraskades av resultatet. Jag blev glad för det hon fick fram från universum till mig och gillar dessutom de orden hon fick fram. Mycket stämmer faktiskt =)

Hon håller på att träna och tar därför inte alls mycket betalt, om du tycker sånt här är intressant tycker jag du ska beställa och låta Caitlin träna ännu mer. Jag betalade 20:- för ett personligt budskap och 20:- för vägledning! Tycker dock hon borde ta mer betalt för hon är duktig, men det kommer hon nog göra när hon känner sig mer trygg! Kika in hos @ajeerf för att läsa mer om vad hon erbjuder!

Jag tänkte faktiskt dela med mig av det hon fick fram! Bilderna skickade hon med i mailen och är alltså tagna av henne och inte mig!

Personligt budskap!
Detta är det personliga budskapet som jag fick till mig. Kort, de älskande.
Mitt budskap jag har till dig är att; Sätt dig på en harmonisk plats och släpp alla tankar du har. Acceptera att du är en kropp & själ. Lyssna inåt och våga lyssna noga. När du hittar din inre röst så ställer du frågan, och var helt ärlig med dig själv. - Är jag styrd av mitt ego eller är det mitt hjärta som talar? Är jag ärlig mot mig själv? Under denna tid borde du börja lära känna ditt högre jag, du kommer behöva ta egen tid ofta för att samla dina energier. Du kommer dra till stor fördel av detta, eftersom du snart kommer få möta ditt högre jag. Det är också oerhört viktigt att du litar på dig själv. Du kanske har börjat få starkt självförtroende & du känner dig ovanligt kärleksfull.

Vägledning
Tre I pentagram, universums budskap till dig
Kortet symboliserar samarbete, trygghet och att bygga något nytt.
Du kanske har gått och funderat länge om att bygga något eget, förverkliga din dröm. Det finns en partner vid din sida och ni drömmer tillsammans.
Budskapet till dig är att nu är tidpunkten här, den som du väntat på. Nu är dina energier höga och du kommer eller kanske har börjat känna en djupare koppling till ditt arbete.
Du kan känna dig helt lugn. Lita på att universum tar dig dit du vill vara.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 332 visningar

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Härligt att du hittat någon som du känner är bra och ja det kan vara väldigt träffsäkra budskap man får 😊❤
nouw.com/positiv5barnsmamma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det kan det verklige nvara
nouw.com/frökenrödlök
amanda,
Låte intresant att kunna få lite svar av dessa kort som man har fråger på 😊 Jag skulle nog inte våga att prova men kul att du testade 20 va ju inte alls mycket kul att testa sådant här <3
amndiz.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag älskar sådant här och har testat lite då och då =)
nouw.com/frökenrödlök
Victoria Moen,
Har aldrig förstått mig på hur hon ser sådant i korten. Men det är samtidigt så spännande och mysteriskt. Måste nästan testa detta och se vart det leder 😃
Victoriamoen.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det tycker jag verkligen! Det undrar jag också, men är fascinerad över det hela. Hade vart spännande om man själv hade haft den gåvan.
nouw.com/frökenrödlök
fighterwomen85
fighterwomen85,
Intressant 😀♥️
nouw.com/fighterwomen85
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
fighterwomen85
fighterwomen85,
Marie,
Vad roligta tt göra något sådant och vad bra ord och så hon har sagt om dig och det skulle jag ta possitivt till mig
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det gör jag med =)
nouw.com/frökenrödlök
elinor
elinor,
Åh vad kul (och spännande) ☺️ Jag har aldrig testat något sådant men jag tycker det är väldigt fascinerande.
nouw.com/elinor
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är riktigt intressant =)
nouw.com/frökenrödlök
LifeIsBetterAlive
LifeIsBetterAlive,
Har samma motiv på min tarotkortlek. 😊
nouw.com/lifeisbetteralive
FrökenRödlök
FrökenRödlök,