Under operationen upptäckte dem något galet :(

Hej svejs gno och gnejs 😜
Förvarning: Om jag skriver osammanhängande och lite galet beror det på att jag just nu har lite droger i form av morfin i kroppen! Hahaha!

Just nu halvsitter jag i sängen, tycker det är underbart att vara hemma igen.
Har varit en lång dag..
Fick komma in på dagcentralen kl 10.30 för att byta om och få min säng - nummer 3 fick jag.
Sen fick jag dropp och träffa läkaren, sen låg jag och väntade till kl 13.00 innan det var dags att traska in på operation.
Jag hade sagt flera gånger att jag enbart ville ha lugnande och få lokalbedövning då jag tyckte det var läskigt att vakna upp från narkosen förra gången.
Men när dem satte lokalbedövningen tog den inte så dem fick göra om det, trots flera sprutor så skrek jag rakt ut när dem provnöp mig. Jag grät av smärta.
Läkaren sa att dem skulle söva mig varpå jag sa att jag inte ville - jag sa att jag kunde stå ut med den lokalbedövningen jag hade fått men det gick dem såklart inte med på.

Runt 15-16tiden vaknade jag upp och åkte in på röntgen och sen fick Kjell komma in till mig, vi fick lite smörgåsar båda två och det var riktigt gott kan jag lova. Hade inte ätit sedan 22.30 kvällen innan. 17.30 lämnade vi äntligen sjukhuset.
Tog alltså väldigt lång tid.
Under operationen upptäckte dem dessutom att jag har artros i stortåleden och det är bland annat det som gett mig smärtan. Kommer förmodligen aldrig blir bra ifrån det.
Inte heller helt hundra att jag blir av med smärtan för Hallux Valgusen heller sa han.
Så ni förstår att jag håller både tummar och tår att han har fel.
Jag hade räknat med 6-8 veckor sjukskrivning och var beredd på att han skulle säga det, så ni förstår nog min chock när han säger 12 veckor.
Fattar ni!! TOLV VECKORS ytterligare sjukskrivning. Fy faen!!

Men annars har operationen gått bra! Jag har nu fått äta lite i omgångar, vågar inte äta för mycket för rädd att det kommer upp igen. Har tagit tabletter som jag fick med mig och i dem är det morfin så jag känner mig illamående och full.
Pratade med mamma som sa "Gå du och lägg dig, du sluddrar nu".... Haha!
Känner ännu ingen smärta i foten men kan bero på att dem som sagt sprutat in dubbel dos av bedövning. Får se hur denna natten blir!

Jag svarar på era kommentarer imorgon! Ber om ursäkt att Veckans Blogg är förskjutet, men ni förstår ju varför! Tack alla för era fina kommentarer, dem värmer! ❤

Godnatt!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 490 visningar

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
usch då 😟 krya på dig
nouw.com/mrshenriksson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack skall du ha =)
nouw.com/frökenrödlök
Hakansson
Hakansson,
Så härligt att höra att op gick bra!👍🏽 Även om det var tråkigt att de upptäckte artros😣 hoppas det går bra med läkningen nu! Tycker det är bra att läkaren sjukskriver dig länge för då kan du vila och läka i lugn och ro👌🏽 hur känns det i foten nu?
nouw.com/hakansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag blev lite förvånad men samtidigt skönt att få reda på att man har det för då vet jag vad den smärtan kommer ifrån!
Jo iofs men då jag redan vart sjukskriven två månader så längtar jag lite till jobbet och tycker det känns fel av mig att bra borta så mycket 😟
Nu börjar bedövningen släppa för smärtan gör sig påmind!
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229