Tycker du om att slå in paket?

Tjenixen!
Allt väl?

Fredag, underbart! Och snart kommer Kjell hem från jobbet. Alltid lika trevligt på fredagar när han jobbar kort dag. Idag blir det förmodligen gymmet tillsammans. Det ser jag fram emot. Sedan vet jag inte riktigt vad som kommer ske faktiskt.
Imorgon funderar jag på att sätta mig med alla julklapparna och slå in dem. Jag brukar göra så, samlar alla klapparna, slår på julmusik och har en mysig stund eftersom jag älskar att slå in paket.
Lite tidigt med julmusik egentligen men skönt att få alla klapparna inslagna. Dessutom är det bra att få in Kjells paket i papper utifall att han skulle få syn på något. Som tur är har jag träffat en man som inte är nyfiken av sig och märker inte av vissa detaljer med mera, i detta fallet är det bra för då smyger han inte runt och letar, eller förstår varför det ligger någonting framme. Som egentligen är till honom! Hahaha!! Eller så ser han men glömmer bort. Han är bra, min Kjell <3

Tycker du om att slå in julklappar eller presenter i övrigt?


Det blir en gammal bild idag, hade julpyntat mitt lilla rum när jag bodde inneboende i Halmstad 2013 typ! Det var himla mysigt på julen där inne!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar